Haberler

    Galatasaray - Elazığspor : 2-0

    Güncelleme:

    Galatasaray, ligin son sıradaki ekibi Elazığspor'a karşı maçın başında bulduğu gollerle 2-0'lık rahat bir galibiyet elde etti.

    Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçında Galatasaray, ligin son sıradaki ekibi Elazığspor'a karşı maçın başında bulduğu gollerle 2-0'lık rahat bir galibiyet elde etti. Galatasaray bu sezon üçüncü kez bir maçta kalesini gole kapatmış oldu.

    ASLAN MÜTHİŞ BAŞLADI

    İlk yarıda kalesine şut dahi geçtiremeyen Galatasaray, erken bulduğu gollerle rahat bir 45 dakikada geçirdi.

    Henüz 2. dakikada sol kanattan Drogba'nın ortasında iyi yükselen Selçuk uzak köşeye kafayı vurdu ve golü attı 1-0.

    7'

    Hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşünen Burak'ın şutunda direğin içine çarpan top ağlarla buluştu

    7. dakikada hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşünen Burak'ın şutunda direğin içine çarpan top ağlarla buluştu 2-0. Burak, bu golün neredeyse aynısını geçen sene deplasmanda Antalyaspor'a da atmıştı.

    9. dakikada Drogba'nın pasına hareketlenen Burak, sağ çaprazdan çok sert vurdu. Top az farkla auta çıktı. 15'te Melo'nun sağdan ortasında topu göğsüyle kontrol eden Riera, voleyi vurdu. Sert şut yandan auta çıktı.

    17. dakikada Burak Yılmaz'ın ceza sahası dışından çok sert şutunda top az farkla yandan dışarıya gitti. 26'da Selçuk'un soldan kullandığı kornerde Chedjou kafayı vurdu. Top önce direğe çarptı ardından kalecinin kucağında kaldı.

    44'te Melo'nun savunma arkasına pasına Burak yetişemedi. Top kalecide kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı

    2 - 0

    3

    İsabetli şut

    0

    10

    İsabetsiz şut

    8

    4

    Korner

    3

    21

    Faul

    14

    2

    Sarı kart

    3

    0

    Kırmızı kart

    0

    %60

    Topla oynama

    %40

    Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

    İKİNCİ YARIDA TEMPO DÜŞTÜ

    Galatasaray ikinci yarıda hafta içindeki Juventus maçını da düşünerek tempoyu düşürdü.

    47. dakikada Drogba sağ kanattan yerden ortaladı. Burak tam şutunu çekecekken İbrahim Kaş son anda topuengellemeyi başardı. 56'da Hakan Söyler'in şutuna Moore ayak koydu ve top yön değiştirdi. Top Muslera'nın kontrolünde direk dibinden auta çıktı.

    63'te Drogba'nın sağa açtığı topu Eboue bekletmeden ortaladı. Burak topu ıskaladı ve boş kaleye şutunu çekemedi. 65. dakikada İbrahim'den müthiş bir hareketle sıyrılan Drogba, karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

    77'de Riera soldan çalımlarla ceza sahasına girip Umut'u gördü. Umut'un şutu savunmadan döndü. Dönen topa Selçuk sert vurdu. Top savunmadan sekip kornere çıktı. 87'de Riera'nın kale ağzına ortasına Burak yetişemedi. Top taç çizgisine doğru açıldı.

    Karşılaşma Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Roberto Mancini

    Performans: 8/10

    Savunmada 5-4-1, hücumda 3-5-2 dizilişiyle takımı kurguladı. Bunun sonucunda da sağlam bir savunma performansı ortaya koydular. Goller de erken gelince rahat bir galibiyet aldılar.

    Okan Buruk

    Performans: /10

    Mancini'den sürpriz 11 Roberto Mancini, Bruma'ya ilk 11'de görev vermezken orta alanda 4 iç oyuncusuna şans tanıyarak sürpriz yaptı.

    Muslera döndü Akhisar maçında sakatlanan Fernando Muslera, o maçtan bu yana görev alamamıştı. Uruguaylı kaleci bu maçla 35 gün sonra formasına kavuştu.

    Selçuk'tan erken gol Karşılaşmanın henüz ilk dakikası dolduğunda kafayla topu ağlara gönderen Selçuk, sezonun en erken atıllan gollerinden birinin sahibi oldu.

    Burak siftah yaptı Burak Yılmaz, 7. dakikada serbest vuruştan attığı golle bu sezon ilk serbest vurul golünü atarken akıllara geçtiğimiz sezon deplasmanda Antalyaspor'a attığı golü getirdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Burak Yılmaz Galatasaray Elazığspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title