Haberler

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası finali ilk maçında Allianz MTV Stuttgart'ı ağırlayacak

Güncelleme:

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finali ilk maçında yarın Almanya ekibi Allianz MTV Stuttgart ile karşılaşacak.

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finali ilk maçında yarın Almanya ekibi Allianz MTV Stuttgart ile karşılaşacak.

Eczacıbaşı Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak. Mücadele, TRT Spor'dan naklen yayımlanacak.

Turuncu-beyazlı takım, taraftarının önünde oynayacağı ilk maçı kazanarak rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Başantrenörlüğünü Ferhat Akbaş'ın yaptığı Eczacıbaşı Dynavit, bu sezon CEV Kupası'nda çıktığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Organizasyonun 16'lı finaller turunda Zeleznicar'ı (Sırbistan) eleyen turuncu-beyazlı takım, son 16 turunda ise Calcit'i (Slovenya) saf dışı bıraktı. Çeyrek finalde Rusya'nın Uralochka-NMTK takımına üstünlük kuran Eczacıbaşı, yarı finalde ise CSM Volei Alba'yı (Romanya) geçerek adını finale yazdırdı.

Kazandığı maçlarda rakiplerine set vermeyen turuncu-beyazlılar, tek mağlubiyetini ise çeyrek final rövanşında Uralochka-NTMK karşısında yaşadı.

Simge Aköz: "Kupayı bir kez daha müzemize götürmek istiyoruz"

Eczacıbaşı Dynavit'in milli oyuncusu Simge Aköz, CEV Kupası'nı ikinci kez kazanmayı hedeflediklerini belirtti.

Kulübün internet sitesinde görüşlerine yer verilen Aköz, "CEV Kupası'nda final karşılaşmasına çıkacağımız için oldukça heyecanlıyız. 2018'de aldığımız kupayı ikinci kez evimize getirebilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kupayı bir kez daha müzemize götürmek istiyoruz. Final karşılaşmalarında elimizden gelenin en iyisini yaparak şampiyon olmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı salı günü oynayacağımız mücadelemize davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Stuttgart voleybol Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title