Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Naim Süleymanoğlu'nun Son Durumunu Açıkladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Naim Süleymanoğlu'nun yoğun bakımdan çıktığını ve karaciğer nakli beklediğini duyurdu. Ayrıca Erdoğan, "Milletimin duyarlı olmasını bekliyorum." mesajı verdi.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, siroz teşhisi konan ve özel bir hastanede yatan efsane halterci Naim Süleymanoğlu'na geçmiş olsun temennisinde bulunurken, halktan bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"MİLLETİMDEN DUYARLI OLMASINI BEKLİYORUM"

"Naim Süleymanoğlu ile ilgili bir duyurumu tüm dünyaya hatırlatmak istiyorum. Çok ciddi bir siroz ve karaciğer yetmezliği sebebiyle yoğun bakımdaydı. Şu anda yoğun bakımdan çıkmış vaziyette. Karaciğer nakli ile umudun olduğu söyleniyor. Bunu özellikle milletime duyurmak istiyorum. İnanıyorum ki Naim Süleymanoğlu zaten ülkemde, dünyamda tanımayan yok gibidir. Turgut Özal'a da Allah'tan rahmet diliyorum, o dönemde ülkemize kazandıran oydu."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Naim Süleymanoğlu Beştepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title