Haberler

Çağdaş Atan: "Moralimiz iyi, iyi çalışıyoruz"

Güncelleme:

- Çağdaş Atan : "Moralimiz iyi, iyi çalışıyoruz"

Kayserispor'da Trabzonspor mesaisi sürüyor

KAYSERİ - Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, takımın moralinin iyi olduğunu ve iyi çalıştıklarını kaydetti.

Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Kayserispor, çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde antrenman yapan futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile süren antrenman, kısa alanda pas çalışması ile sürdü.

Kolovetsios: "Taraftarımızın da desteği ile bu hafta çok güzel bir skor alacağız"

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor'lu Dimitrios Kolovetsios, "Biliyoruz ki bu hafta Türkiye'de çok önemli bir rakibe karşı maç oynayacağız. Kaliteli oyuncuları var. Dolayısıyla bununla ilgili olarak hocamızla birlikte taktik antrenmanlarda buna çalışıyoruz. Milli takım arasında çok iyi çalıştık. Çok iyi konsantre olduk. Taraftarımızın da desteği ile bu hafta çok güzel bir skor alacağız" dedi.

Çağdaş Atan, "Moralimiz iyi, iyi çalışıyoruz"

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan da, takımın moralinin olduğunu belirterek, "8'inci maçımızı oynayacağız. Bildiğiniz gibi milli aradayız. 2-3 tane milli oyuncumuzun dışında eksiğimiz yoktu. Sakatlarımızda dönüyor. Mustafa Pektemek ve Emrah da takımla birlikte çalışmalara başladı. Ali Karimi ile Attamah dışarı kaldı. Onları de en kısa zamanda bekliyoruz. Moralimiz iyi, iyi çalışıyoruz. Çok önemli bir maç. Ligin doğal favorilerinden bir tanesi. Geçtiğimiz senenin şampiyonu Trabzonspor'a karşı oynayacağız. Kendi evimizde iyi performansımız var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. O yüzden bu hafta seyircinin desteğine çok ihtiyacımız var. Bu hafta onları biraz daha stadı doldurmaya davet ediyorum. Güzel, coşkulu ve sahada yapmak istediklerini uygulama ve iyi oynamaya çalışan bir Kayserispor izlettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Kayserispor Çağdaş Atan Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title