Haberler

Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Kızlar Dünya Şampiyonası 2. klasman maçları İstanbul'da yapılacak

Güncelleme:

Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Kızlar Dünya Şampiyonası 2. klasman maçları, 27 Haziran-5 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak.

Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Kızlar Dünya Şampiyonası 2. klasman maçları, 27 Haziran-5 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Zeytinburnu Belediyesi Buz Pisti'nde gerçekleştirilecek şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra 8 ülke katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Halit Albayrak, önemli bir uluslararası organizasyonuna ev sahibi olduklarını belirterek, "2022 Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Kızlar Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İngiltere, İspanya, Hollanda, Letonya, Avustralya, Kazakistan, Meksika ve Hollanda'yı ülkemizde misafir edeceğiz. Avrupa'nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan Zeytinburnu Belediyesi Buz Pisti'miz de organizasyona hazır durumda. İnşallah başarılı bir ev sahipliği ortaya koyacağız. Şampiyonada güçlü rakiplerimiz var ancak millilerimiz de iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Onlara yürekten güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un destekleriyle geçen günlerde 2023 Erkekler Dünya Şampiyonası 2. klasman maçlarını İstanbul'a getirdiklerini vurguladı.

Albayrak, eylül ayında Antalya'da yapılacak yarı yıl kongresinde de 2023 20 Yaş Altı Erkekler ile 2023 18 Yaş Altı Kızlar Dünya Şampiyonası ev sahiplikleri için iddialı olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Dünya Şampiyonası Zeytinburnu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title