Haberler

Bünyan basketbolda marka oldu

Güncelleme:

Geçen yıl Bünyan Cennet Yiğit Ortaokulu öğrencilerinin Kayseri Basketbol Şampiyonu olarak Türkiye genelinde ilk 5 takım arasına girmesinin ardından bu yıl da rakip tanımayarak finalde karşı karşıya gelen Bünyan Fatih İlkokulu ile Bünyan Atatürk İlkokulu öğrencilerinin müsabakasında kazanan Bünyan oldu.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, "Ömer hocamız ve evlatlarımızın yoğun çabası, ailelerimizin ve bizlerin büyük desteği ile Kayseri genelinde tüm rakiplerine fark atan minik devlerimizin yıldızlaşması ile Bünyan'ımız Kayseri Basketbol Turnuvalarında bir marka haline geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Okul Müdürlerimiz, Ömer hocamız ve evlatlarımız belediyemizde bizleri ziyaret ederek verdiğimiz destek ve yardımlar için bizlere teşekkür etti. Bu başarıda ve ilçemizin basketbolda marka haline gelmesinde büyük emeği olan başta Ömer hocamız ve evlatlarımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarıları ile bizleri gururlandıran ve büyük mutluluk yaşatan evlatlarımıza, hocamıza ve ailelerimize teşekkür ediyor; spora, sporcuya ve evlatlarımıza desteğimizin ve güvenimizin sonsuz olduğunu bir kez daha belirtiyorum. Tebrikler çocuklar, başarılarınız daim olsun" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

basketbol Türkiye Kayseri Bünyan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title