Haberler

Beşiktaş Şampiyonluğun En Güçlü Adaylarından Biridir

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımlarının şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu ve adaletli bir lig yönetimi çağrısı yaptı.

"Beşiktaş şampiyonluğun en güçlü adaylarından biridir"

"Biz hiçbir zaman elimizde belgeler var, bildiklerimiz var, sonra konuşuruz söylemleri yapmadık"

Ali DANAŞ / İSTANBUL, - Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Beşiktaş'ı yarışın dışına itmek isteyenlere ve Beşiktaş'ı yarışın dışında görmek isteyenlere en güzel cevabı sahada verdik. Yaklaşık 5 haftada Kadıköy'de 10 kişi kalarak 4 gollü aldığımız galibiyet. Bugün burada Galatasaray'a karşı 3 gollü aldığımız galibiyet. İki rakibimize karşı ikili averajda üstünlük sağladık. Beşiktaş şampiyonluğun en güçlü adaylarından biridir. Bunu herkes böyle kabul etmek zorunda. Yeter ki bu lig adaletli bir şekilde yönetilsin" dedi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında sahasında Galatasaray'ı 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu belirten Kocadağ, hakemlere ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kurullarına adaletli bir yönetim çağrısında bulundu. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerine karşı ikili averajla önde olduklarını aktaran Kocadağ, "Öncelikle ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından Beşiktaş'ı desteklemek için gelen on binlerce taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu maçı televizyon başında izleyen milyonlarca Beşiktaş taraftarına hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Beşiktaş'ı yarışın dışına itmek isteyenlere ve Beşiktaş'ı yarışın dışında görmek isteyenlere en güzel cevabı sahada verdik. Yaklaşık 5 haftada Kadıköy'de 10 kişi kalarak 4 gollü aldığımız galibiyet. Bugün burada Galatasaray'a karşı 3 gollü aldığımız galibiyet. İki rakibimize karşı ikili averajda üstünlük sağladık. Beşiktaş şampiyonluğun en güçlü adaylarından biridir. Bunu herkes böyle kabul etmek zorunda. Yeter ki bu lig adaletli bir şekilde yönetilsin. Bugün yine Beşiktaş aleyhine verilen onlarca karar var ikili mücadelelerde. Beşiktaş'ın önünü kesmeye yönelik bazı adımlar var ama başarılı olamadı bu adımlar. Buradan hem federasyon kurullarına hem de MHK'ye seslenmek istiyorum. İçinizde birazcık vicdan varsa, birazcık adalet duygusu varsa bu kalan 5 haftada bunu sahaya yansıtırsınız. Beşiktaş'ı sene başından beri bu yarışında dışında tutmaya çalışmanız, hiçbir fayda getirmedi. Beşiktaş bu yarışın içerisinde var olduğunu gösterdi. İki rakibini de farklı yenerek bunu yaptı. Bu koltuklar hepimiz için gelip geçici. Bu koltuklardan kalktığınızda arkanızda bıraktığınız anılar, arkanızdan konuşulan söylemler sizi ayakta tutuyor. O yüzden bu kurullarda görev alan herkes bunun bilincinde olmalı. Bu ligle alakalı onlarca şaibe zaten konuşuluyor. Biz hiçbir zaman elimizde belgeler var, bildiklerimiz var, sonra konuşuruz söylemleri yapmadık. Biz bir şey biliyorsak her zaman söyledik. Bildiğimiz bir şey var, o da şimdiye kadar adaletli bir lig olmadı. Bugün, bir kez daha geçmiş söylemlerimizin ne kadar haklı olduğunu gördük. Deplasmanda oynamak ile evinde oynamanın farkını bugün Galatasaray hissetmiştir umarım. Bugün arada 5 puan fark var. Deprem nedeniyle maalesef ligden çekilmek durumunda kalan takımlarla ilgili olarak biliyorsunuz ki adaletsiz olduğunu söyledik. Deplasman ve iç sahada oynama konusunda adaletsizlik var, dedik. Bununla alakalı onlarca şey konuşuldu. Bugün Beşiktaş evinde oynadığı maçlarda sergilediği performans belli. Rakiplerimizin deplasmanlarda oynadığı maçlarda sergilediği performanslar belli. Bunun değerlendirmesini zaten yaptılar ama adaletsiz bir şekilde yaptılar. Bunun adaletsizliği bir kez daha gözüktü. Bu konuyu biz zaten gerekli yerlere taşıyacağız. Bu bizim cebimizde duran bir konu, bunu unutmadık. Bugün yaşananlar ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor. Bir kez daha herkes için adalet vurgusu yapıyor. Herkes için bu adaleti sağlamak zorundalar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Emre Kocadağ Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title