Haberler

Bayırköyspor ligin son haftasında gollü geçen maçı kazanması bildi

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta ligin son haftası olan 18'inci haftada Bayırköyspor, kendi sahasında kazandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta ligin son haftası olan 18'inci haftada Bayırköyspor, kendi sahasında kazandı. Bayırköyspor bu sonuçla BAL'da ligi 3'üncü sırada bitirdi.

Şehit Ömer Halisdemir Bayırköy Belde Stadı'nın tadilatta olması nedeniyle Osmaneli İlçe Stadı'ndan oynanan BAL 3. Grup 18'inci hafta müsabakasında Bayırköyspor, Kütahya Yeşilayspor'u 88'inci dakikada attığı golle 4-3 yendi. Maça iyi başlayan Bayırköyspor müsabakanın 9'uncu dakikasında Atahan Mehmet Kömürlü'nün golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 32'inci dakikasında Cüneyt Balçık skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Bu golden 2 dakika sonra Semih Durmuş durumu 3-0'a getiren golü buldu. Maçın 36'ncı dakikasında gelişen Kütahya Yeşilayspor atağında Ömer Ankaralıgil topu filelere göndererek durumu 3-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıya daha atak bir oyunla başlayan Kütahya Yeşilayspor, 63'üncü dakikada Muhammed Ali Aydemir, 67'inci dakikada Doğukan Manavoğlu ile bulduğu gollerde durumu bir anda 3-3'e getirdi. Arka arkaya yediği 2 golden sonra galibiyet için baskıları arttıran Bayırköyspor maçın 88'inci dakikasında Erdem Durmuş'un golüyle durumu 4-3'e getirdi. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca maçı Bayırköyspor 4-3 kazandı. Bu galibiyet sonrası ligin son haftasında puanını 33'e çıkaran Bayırköyspor ligi 3'üncü sırada tamamladı.

Vitraspor Bilecik 1. Amatör Lig'e düştü

Ligdeki diğer bir Bilecik temsilcisi Vitraspor ise, 31 puanla ligi 5'inci sırada tamamlarken, sıralamada Bayırköyspor'un altında kaldığı içi Bilecik 1. Amatör Lig'e düştü. Bayırköyspor, Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off grubunun şampiyonu ile bir maç daha yapacak. Bu maçı kazanan takım BAL'da kalacak veya yükselecek. Diğer takım 2022-2023 futbol sezonundan Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele edecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kütahya Bilecik Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
title