Haberler

Başbakan Davutoğlu, Trabzon'da Maç Yaptı

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor'da daha önce oynamış futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç yaptı. Davutoğlu, 3 gol atıp 1 asist yaptı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon'da düzenlediği mitingin ardından Trabzonspor'da daha önce forma giymiş eski futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadında maç yaptı.

Başbakan Davutoğlu maçta forvet pozisyonunda görev yaparken 3 gol kaydetti, bir de asist yaptı. Maç 4-4 biterken kırmızı takımın gollerini Tolunay Kafkas (2), Soner Boz ve ikinci yarıda takım değiştiren Süleyman Soylu kaydetti.

Maçta Trabzonspor efsaneleri bordo-mavili formayla kırmızı takımı oluştururken, Davutoğlu'nun takımı ise beyaz Trabzonspor formasıyla beyaz takım oldu.

Maçta her iki takımda Trabzonspor formalarıyla mücadele ederken Başbakan Ahmet Davutoğlu, 61 numaralı Milli Takım formasıyla sahada yerini aldı.

BEYAZ KADRO

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ile AK Partili Bakanların içinde yer aldığı Beyaz takımın kaleciliğini Liseler Arası Dünya Şampiyonasında Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesinin kaleciğini yapan Kerem Civelek yaptı. İlk 11'de ise şu isimler yer aldı:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Eski Bakan ve Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Eski Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın

Yedeklerde ise; Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Halim Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Nihat Tosun, Salih Cora ile İsmail Atasoy ve Mustafa Akkaya yer aldı.

KIRMIZI KADRO

Trabzonspor'da daha önce forma giymiş ve şuan da Teknik Direktörlük yapan Şota Arveladze, Tolunay Kafkas gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Takımda şu isimler yer aldı:

Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Tolunay Kafkas, Şota Arveladze, Kemal Serdar.

Yedeklerde ise:

İhsan Derelioğlu, Hüseyin Tok, Necati Özçağlayan, Mehmet Köroğlu, Turgut Kural, Metin Bak, İsmail Şahin, İsmail Çelik, Muzaffer Bilazer, Soner Boz, Hamdi Aslan, Yavuz Şanver, Omay Yılmazer




Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Davutoğlu Tolunay Kafkas Trabzonspor Ak Parti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (80)

Mustafa...Mobil-IOS:

BÜTÜN ŞER ODAKLARI BİRLEŞMİŞ,HAKKA GİDENİN ÖNÜNÜ KESİYORLAR.BİZDE SANDIKTA BİRLEŞECEĞİZ.HEPİNİZİ SANDİĞA GÖMECEĞİZ.İNADINA AK PARTİ......İNADINA AK PARTİ........İNADINA AKPARTİ.......HEPİNİZ YÜZDE ELLİYİ GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRECEKSİNİZ.ONBEŞ GÜN DAHA KENDİNİZİ YALANLARLA AVUTUN.AK PARTİ 410 MİLLETVEKİLİ İLE GELİYOR.HAYIRLISI........!!!

21
10
yanıtYanıtla
Mustafa...Mobil-IOS:

BÜTÜN ŞER ODAKLARI BİRLEŞMİŞ,HAKKA GİDENİN ÖNÜNÜ KESİYORLAR.BİZDE SANDIKTA BİRLEŞECEĞİZ.HEPİNİZİ SANDİĞA GÖMECEĞİZ.İNADINA AK PARTİ......İNADINA AK PARTİ........İNADINA AKPARTİ.......HEPİNİZ YÜZDE ELLİYİ GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRECEKSİNİZ.ONBEŞ GÜN DAHA KENDİNİZİ YALANLARLA AVUTUN.AK PARTİ 410 MİLLETVEKİLİ İLE GELİYOR.HAYIRLISI........!!!!

13
9
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

KENDİNİ BAŞBAKAN SANIYOR. BİRİ BUNU UYANDIRSIN LÜTFEN. MADEM SEN BAŞBAKANSIN, MEYDANDA GEZEN PARTİYE O İSTEYEN DİĞERİ KİM OLUYOR? MADEM O BAŞBAKAN SEN KİMSİN O ZAMAN!. .

10
11
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.com:

ABİSİNİ HERŞEYİYLE TAKLİT EDEN KUKLA...

13
5
yanıtYanıtla
sampiyonmobilWeb@haberler.com:

Büyük başkan oylarımiz seninle

5
13
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Yarin cikip ben messiden iyim derse sasmayin

11
6
yanıtYanıtla
LonewolfMobil-IOS:

Basbakanimmm dunyanin en buyuk basbakani Biz halk alarak seni secmeskte birden bire durduk yete basbakanimizda olsan demokrasi varya ulkemizde Tanri seni korusun

2
14
yanıtYanıtla
temelmobilWeb@haberler.com:

Massallah sayın Başbakanım

7
6
yanıtYanıtla
HahahagGamobilWeb@haberler.com:

Allahım ne günlere kaldık ya bare maçta yağcılık yapmayın hahaha anca tr de olur bu

9
3
yanıtYanıtla
ABIZER:

gulecegim yoktu ayni karpuza kosar gibi kosuyor

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title