Haberler

Başarılı sporcular zorlu şampiyona için ter döküyor

Güncelleme:

Düzce'de "Uluslararası Türk Cumhuriyetleri Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'na" hazırlanan sporcular Ekrem Ahmet Aksan ve Abdülsamet Çavuş, şampiyonayı iple çekiyor.

Düzce'de "Uluslararası Türk Cumhuriyetleri Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'na" hazırlanan sporcular Ekrem Ahmet Aksan ve Abdülsamet Çavuş, şampiyonayı iple çekiyor.

Düzce Kick Boks İl Temsilcisi Aslan Doğan'ın antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren kick boksçular Ekrem Ahmet Aksan ve Abdülsamet Çavuş, 27-30 Temmuz tarihleri arasında Kocaeli'de düzenlenecek Uluslararası Türk Cumhuriyetleri Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'nda kürsüye çıkmak için ter döküyor.

"Desteklerinizi esirgemeyin"

Türkiye şampiyonasına hazır olduklarını vurgulayan Aslan Doğan, "Elimizdeki başarılı sporcuların desteklenmesini talep ediyorum. Düzce küçük bir şehir olabilir fakat Türkiye genelinde büyük başarılara imza atıyoruz. Gördüğünüz gibi Ekrem Ahmet ve Abdülsamet Çavuş şampiyona için hazırlanıyor. Düzce halkı daha büyük başarılar görmek istiyorsa desteklerinizi bizden esirgememelidir" dedi.

"Genç kardeşlerime sporun güzelliklerini anlatıyorum"

Türkiye şampiyonluğu haricinde, Avrupa ve dünya dereceleri elde eden Ekrem Ahmet Aksan, "82 kilogramda ve K1 kategorisinde şampiyonaya katılacağım ve Aslan hocam eşliğinde hazırlıklarıma devam ediyorum. Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde edindiğim bilgiler sayesinde lisanslı olarak Çilimli'de birçok öğrenciye kick boks eğitmenliği dersleri veriyorum. Genç kardeşlerime hem sporun güzelliklerini anlatıyorum hem de teşvik ediyorum. Özellikle spor sayesinde bireyler sigara, alkol ve diğer kötü alışkanlıklardan kesinlikle uzak duruyor" diye konuştu.

"Düzce'mizi gururlandırmak istiyorum"

Şampiyona için hazır olduğunu vurgulayan Abdülsamet Çavuş ise, "Daha önce Sakarya Bölge Şampiyonu ve sonrasında ise Türkiye Şampiyonası'nda üçüncülük elde ettim. Birkaç hafta sonra katılacağım şampiyonada ise 65 kilogram sikletinde dövüşeceğim. Orada birinci olup, Düzce'mizi tekrar gururlandırmak istiyorum" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kick Boks Düzce Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title