Haberler

Bandırmalı sporseverler yeni stat istiyor

Güncelleme:

Bandırmaspor'un 27 yıldır kullandığı stadyumun yetersiz olduğu gerekçesiyle Bandırmaspor, imza kampanyası başlattı.

Bandırma spor'un 27 yıldır kullandığı stadyumun yetersiz olduğu gerekçesiyle Bandırma spor, imza kampanyası başlattı.

Bandırma spor Taraftarlar Derneği, 'Bandırma Stat İstiyor' sloganıyla imza kampanyası başlattı. Dernek Başkanı Anıl Başoğlu "Camia olarak, şehir olarak bir hayalimiz var. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için kenetlendik ve büyük bir aile olduk. 27 yıldır kullandığımız, rakiplerimizi misafir ettiğimiz evimizde mutlu değiliz. Bandırma 17 Eylül Stadyumu konum, ışıklandırma, ulaşım, rüzgar, sosyal alan eksiklikleri, tribünlerin sahaya uzak olması gibi birçok sorun sebebiyle takımımızın, taraftarların ve şehrin ihtiyaçlarını hem fiziki hem sosyal açıdan karşılamaktan çok uzak. TFF 1. Lig'deki rakiplerimizden Bursa spor, Samsun spor, Adana spor, Kocaeli spor, Ankaragücü'ne takımlarına yeni statlar yapılırken, Ümraniye spor'a ise yeni stat ve tesis müjdesi verildi. Süper Amatör Küme'de mücadele eden Tire Belediye spor'a bile 60 milyon liraya stat yapıldı. Taraftar desteği olmayan 3. ve 2. Lig takımlarına yapılan statları saymıyorum. 57 yıllık mazisi olan, sadece Bandırma değil, Gönen, Manyas, Erdek, Susurluk, Karacabey ve Biga'daki sporseverlerin büyük desteğini arkasına alan şanlı Bandırma spor ve Güney Marmara'nın incisi Bandırma'nın yeni bir stadyumu hak ettiğini düşünüyoruz" dedi.

Taraftardan ve vatandaşlardan gelen yoğun taleplerin ardından sosyal medyadan başlatılan imza kampanyasını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başoğlu, "20 Mart 2022 Pazar günü Tuzla spor maçı öncesinde turnikeler öncesinde stant kurarak imza toplamaya başlayacağız. 26 Mart 2022 Cumartesi günü Kapalı Pazar Yeri girişi, 26-27 Mart 2022 tarihleri arasında ise Cumhuriyet Meydanı'nda stant kurarak imza toplayacağız. Ayrıca Bandırma'daki STK'larımızı, spor kulüplerimizi, siyasi partilerimizi, muhtarlarımızı, fabrikalarımızı ve esnafımızı da kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz. Topladığımız imzaların ve yeni stat talebimizin sonuna kadar takipçisi olacağız. Meclisteki temsilcilerimizden Bandırma halkının ve Bandırmaspor camiasının haklı talebini mecliste yüksek sesle haykırmalarını, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan ise bu sese kulak vermesini istiyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title