Haberler

Balıkesir ASKF'den maske desteği

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu COVİD-19 (korona virüs) karantina kapsamında amatör kulüplere maske desteği sağladı.

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu COVİD-19 (korona virüs) karantina kapsamında amatör kulüplere maske desteği sağladı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından temin edilerek, TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez öncülüğünde başlatılan Türkiye'deki tüm amatör kulüplere maske dağıtımı Balıkesir'de de gerçekleştirildi.

Kargo ile Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu gelen maskeler, ASKF Başkanı Metin Mengüç tarafından Balıkesir Merkez, Körfez ve Marmara gruplarındaki bütün kulüplere ulaştırıldı. TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'e teşekkür eden Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç, "Tüm kulüplerimize maske dağıtarak korona virüs mücadelesine bir nebze de olsa katkı sağlamanın yanında, bu salgının ve zor günlerin bir an evvel bitmesini diliyorum. Salgının yayılma hızı 'sosyal izolasyon' ile düşürülmeye çalışılırken hiçbir kurum ve ülkenin yakın zamanda böyle bir salgın için tecrübesi olmadığı için uygulayabileceğimiz bir reçete elimizde bulunmuyor. Buna karşın elimizdeki en büyük dayanak ise dayanışma ruhumuz. Bu süreci omuz omuza vererek hep birlikte atlatacağız. Elde edeceğimiz tecrübeler ise geleceğe bırakacağımız en önemli mirasımız olacak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali düşmez Balıkesir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title