Haberler
BBC

Atletico Madrid'i eleyen Manchester City ve Benfica'yı eleyen Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Villarreal ve Real Madrid'den sonra, Atletico Madrid'i eleyen Manchester City ve Benfica'yı eleyen Liverpool da yarı finale yükseldi.

Şampiyonlar Ligi'nde Villarreal ve Real Madrid'den sonra, Atletico Madrid'i eleyen Manchester City ve Benfica'yı eleyen Liverpool da yarı finale yükseldi. Yarı final eşleşmeleri, Liverpool-Villarreal ve Manchester City-Real Madrid.

İngiltere Premier Ligi lideri Manchester City, sahasında 1-0 kazandığı maçın rövanşında Atletico Madrid karşısında zor anlar yaşadı.

Heyecan dolu maçın 89. dakikasında Manchester City'den Stones, Felipe'nin yaptığı sert hareket sonrası yerde kaldı. Ardından saha karıştı.

Atletico Madrid'den Savic, Stones'u çekip saha dışına çıkarmak istedi. Bu hareket sonrası futbolcular arasında itişmeler yaşandı. Manchester City'den Ake ve Savic birbirlerinin yakasına yapıştı.

Olaylar sonrası hakem Daniel Siebert, Savic ve Ake'ye sarı kart gösterdi. Müdahaleyi yapan Felipe ise ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Manchester City 0-0 berabere biten maçla Madrid'den turla dönmeyi başardı.,

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ni finalde Chelsea'ye 1-0 yenilerek kaybeden Manchester City, bu sezon mutlaka kupayı kazanmak istiyor.

Liverpool da yarı finalde

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City ile şampiyonluk için yarışan Liverpool da Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Liverpool, Lizbon'da 3-1 kazandığı maçın rövanşında Benfica'yla sahasında 3-3 berabere kaldı.

İngiliz ekibine turu getiren goller 21. dakikada Konaté ile 55 ve 65. dakikalarda Firmino'dan geldi.

Benfica'da ise 32. dakikada Ramos, 73. dakikada Yaremchuk ve 81. dakikada Núñez fileleri havaldıran isimler oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçlarının tarihleri 26-27 Nisan ve 3-4 Mayıs.

Final maçı ise 28 Mayıs'ta Paris'te oynanacak.

BBC

Manchester Liverpool Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title