Haberler

Antalya Skyrunning Spor Kulübünden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü doğa yürüyüşü etkinliği

Güncelleme:

Antalya Skyrunning Spor Kulübü tarafından Döşemealtı ilçesinde oluşturulan "Halide Edip Yolu" doğa yürüyüş parkurunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Zaman geçidinde yürüyelim" etkinliği düzenlendi.

Antalya Skyrunning Spor Kulübü tarafından Döşemealtı ilçesinde oluşturulan "Halide Edip Yolu" doğa yürüyüş parkurunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Zaman geçidinde yürüyelim" etkinliği düzenlendi.

Spor Kulübünce 2021'de oluşturulan ve 5 etaptan oluşan 100 kilometrelik parkurun ilk etabında gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğine Skyrunning Spor Kulübü Derneği Başkanı Mürşidin Demircan, kadın sporcular ve spor kulübü üyeleri katıldı.

Bademağacı Mahallesi'nden başlayacak doğa yürüyüşü öncesi sporcular, bölgede bulunan Atatürk Heykeli önünde milli mücadele döneminde bölge bulunmuş Halide Edip Adıvar'ı andılar.

Törenin ardından Arriassos Antik Kenti'nde son bulacak yürüyüşe başlayan sporculara, dernek başkanı Demircan güzergah üzerinde bulunan arkeolojik ve tarihi bilgileri aktardı.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Demircan, bölgenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla oluşturulan doğa yürüyüş parkurunda anlamlı bir etkinliği tamamladıklarını dile getirdi.

Demircan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftası kapsamında çok güzel bir etkinliği geride bıraktık. Hareketsiz yaşamı benimsemiş kent insanını Halide Edip Yolu parkurunda doğa ile buluşturup bir araya getirmeyi amaçlandık. Yürüyüşümüze 8 bin 500 yıl öncesinin höyük yerleşiminden başladık ve zaman geçidinden yürüyerek miladi dönemin izlerini yansıtan Ariassos'a geldik. 13 Mart Pazar günü Dağbeli Antik Döşemeatlı Yolu Kovanlık güzergahında ikinci etkinliğimiz için yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Döşemealtı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title