Haberler

Antalya haber | Muratpaşa Belediyesi'nden ücretsiz buz pateni kursu

Güncelleme:

Antalya haberleri... Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, sonbahar dönemi spor okullarında 6-10 yaş arası çocuklara buzda kaymayı öğretecek.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, sonbahar dönemi spor okullarında 6-10 yaş arası çocuklara buzda kaymayı öğretecek. Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın ilk ve tek doğal bu pistinde gerçekleşecek ücretsiz buz pateni kursuna kayıtlar pazartesi başlıyor.

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal'ın her çocuğun istediği spor branşında temel eğitim almasını ve yetişkinlerin düzenli spor yapmalarını sağlayan sporda toplumcu yaklaşım modelinin en büyük organizasyonlarından spor okullarında sonbahar dönemi kayıtları pazartesi başlıyor. Spor okulu bu dönem, çocuk ve gençlere yönelik 17 ve yetişkinler içinse 9 branşta açılacak.

Muratpaşa Belediyiesi, sonbahar döneminde 6-10 yaş arası çocuklar için ücretsiz buz pateni kursu da düzenleyecek. Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın ilk ve tek doğal bu pistinde gerçekleşecek eğitimler, 17 dönem devam edecek. Birer saatlik iki dersten oluşacak her dönemde çocuklar, buzun üstünde dengede durmayı, kayarak hareket etmeyi öğrenecek. Bu pateni kursunda ilk dönemin ilk dersi 28 Eylül Çarşamba gerçekleşecek.

Ücretsiz kurs için kayıtlar 444 80 07 numaralı Turunç Masa çağrı merkezi ve muratpasa-bld.gov.tr alan adlı belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Kursa kayıt yaptıranların uzun kollu kıyafet ve eldivenle gelmesi yeterli olacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title