Haberler

Ankara gündem haberi... SPOR Ankaragücü Teknik Direktörü Dalcı: Karagümrük maçında en güçlü şekilde sahada olacağız

Güncelleme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Dalcı: Karagümrük maçında en güçlü şekilde sahada olacağız

"Yeni bir takımız, sabra ihtiyacımız var"

"Bu sene belirleyici olan Ankaragücü olacak"

"Jese, Karagümrük maçında sahada"

"Asansör değil, yıllarca bu ligde devam eden bir Ankaragücü planımız var"

ALPER ŞAŞMAZ / ANKARA,(DHA)- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Oyunumuzu geliştirirken belli şeyleri oturtmak ve ritim yakalamak kolay değil. Bazen böyle ritim bozuklukları yaşayabiliriz. Bu arayı doğru değerlendirmek adına, sağlıklı geçmesi adına kendi tesislerimizde günde çift antrenmanla devam ediyoruz. Karagümrük maçında en güçlü şekilde sahada olacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasını bay geçen MKE Ankaragücü, ligin 4'üncü haftasında deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Başkent ekibi, maçın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri'nde sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Mustafa Dalcı, Karagümrük maçı öncesinde Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"YENİ BİR TAKIMIZ, SABIR GEREKİYOR"

Konyaspor maçında oynanan oyunu Gaziantep maçında sahaya yansıtamadıklarını belirten Dalcı, "Bir takımın zamana mutlaka ihtiyacı var. Camianın, taraftarın, futbolcuların ve teknik heyetin buna sabırlı olması lazım. Çünkü çok yeni bir takımız. Oyunumuzu geliştirirken belli şeyleri oturtmak ve ritim yakalamak kolay değil. Bazen böyle ritim bozuklukları yaşayabiliriz. Bu arayı doğru değerlendirmek adına, sağlıklı geçmesi adına kendi tesislerimizde günde çift antrenmanla devam ediyoruz. Karagümrük maçında en güçlü şekilde sahada olacağız" diye konuştu.

"GÜÇLÜ BİR ANKARAGÜCÜ'NÜN OLMASI İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞIYORUZ"

MKE Ankaragücü'nün bu sezon 8 defa İstanbul deplasmanlarına gidecek olmasını değerlendiren Dalcı, "Bizim için bir dezavantaj gibi duruyor, İstanbul takımları için de bir avantaj gibi duruyor. Ben oyuncularıma her zaman söylüyorum, kimle oynadığın ya da nerede oynadığın çok önemli değil. Ne kadar istediğin ve sahada mücadele anlamında rakipten ne kadar yüksek durduğun çok önemli. Dolayısıyla belirleyici olan biziz. Biz ne istersek sahada başımıza onlar gelebilir. Belirleyici olan Ankaragücü olacak bu sene. Sahada güçlü bir Ankaragücü'nün olması için sürekli çalışıyoruz" diye konuştu. Dalcı, Ankaragücü'nün en kısa zamanda ligde güçlü oyunuyla yer alacağını sözlerine ekledi.

"UROS HARİÇ BÜTÜN OYUNCULARIMIZ BİZİMLE BERABER"

Karagümrük maçı öncesi takımdaki eksiklere de değinen Dalcı, şunları söyledi:

"Sadece Uros Radakovic takıma bir türlü katılamadı. Aslında sezona bizle beraber başladı ama antrenmanda bir adale yırtığı yaşadı. Oyuncumuzun tedavileri devam ediyor. Bireysel çalışmalara geçen hafta başladı. Sanırım 3-4 gün içerisinde bizimle olacak. Onun dışında bütün oyuncularımız bizimle beraber. Herhangi bir sorunumuz yok. Sadece birkaç tane oyuncumuzun fiziksel anlamda eksiği var. Onları tamamlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz."

"JESE, KARAGÜMRÜK MAÇINDA SAHADA OLACAK"

Jese Rodriguez'in bir aksilik olmazsa Karagümrük maçında sağlıklı bir biçimde sahada olacağını kaydeden Dalcı, "Jese önemli ve değerli bir oyuncu. Bize katkı sağlaması adına aldık. Gerçekten kendisi de bu anlamda çok mütevazı. Kulübüne sahip çıkıyor. Sürekli buraya çok fayda sağlamak adına geldiğini söylüyor. Sahada da saha dışında da gerek davranışlarıyla gerek antrenmandaki verimiyle bize pozitif anlamda değer kazandırıyor. Bize çok faydalı olacağını net bir şekilde söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. Dalcı, Jese gibi oyunculara en güçlü şekilde sahada yer vermenin en doğrusu olduğunu söyledi.

"PLANLAMAMIZ TAMAMEN GÜÇLÜ BİR TAKIM OLMAKTAN YANA"

Ankaragücü'nün bu sezon içeride ve dışarıda bir oyun anlayışına sahip olarak pozitif bir futbol sergilemek istediğini vurgulayan Dalcı, "Topa, oyuna hakim olan, rakip takımı çok fazla oynatmayan, futbolun güzelliklerini, yetenekleri net bir şekilde ortaya çıkartan bir anlayış planladık. Herhalde bu ligde en genç takımlardan bir takımlardan bir tanesiyiz. Dolayısıyla potansiyeli yüksek, uzun yıllar futbolda önemli işler yapabilecek kapasitede değerli oyuncularımız var. Bunları öne çıkartmak adına da mutlaka pozitif futbol oynamak gerekiyor ki onların gerçek değerlerini ve yeteneklerini ortaya çıkartalım. Planlamamız tamamen güçlü bir takım, pozitif bir futbol. Sürekli seyir zevki yüksek bir oyun ve güvenli bir oyunla asansör değil, yıllarca bu ligde devam eden bir Ankaragücü yaratmak adına planlama içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

MKE Ankaragücü Ankaragücü Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title