Haberler

Ampute Futbol Dünya Kupası'nın hazırlık toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Türkiye'de düzenlenecek 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nın hazırlık toplantısı, Ankara'da gerçekleştirildi.

Türkiye'de düzenlenecek 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nın hazırlık toplantısı, Ankara'da gerçekleştirildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun (TBESF) hizmet binasındaki toplantı, TBESF Başkanı Muaz Ergezen, Dünya Ampute Futbol Federasyonu (WAFF) Başkan Yardımcısı Mateusz Widlak ve Genel Sekreteri Simon Baker'ın katılımıyla düzenlendi.

Toplantıda, Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve TBESF teknik heyeti de hazır bulundu.

Federasyondan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen TBESF Başkanı Muaz Ergezen, "Şampiyonaya 24 ülkenin katılmasını bekliyoruz. Widlak ve Baker'ı Ankara'da misafir etmekten dolayı mutluyuz. Toplantımızda tüm detayları konuştuk, hazırlıklarımızdan çok etkilendiklerini belirttiler. Tüm bilgi, birikim ve tecrübemizle çok güzel bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağımıza eminiz. Ampute futbolun dev isimlerini İstanbul'da bir araya getireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

WAFF Başkan Yardımcısı Mateusz Widlak ise Ampute Futbol Dünya Kupası için hazırlıkların titizlikle devam ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Muaz Bey ve ekibi ile Ankara'da buluşmamız çok verimli geçti. Tüm konuları detaylıca görüştük, İstanbul'da düzenleyeceğimiz Ampute Futbol Dünya Kupası'nın tarihimizdeki en başarılı etkinlik olacağına şüphem yok. Önümüzdeki yıllarda ampute futbolun hızla gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir iş birliği içerisindeyiz. Bu iş birliğini daha verimli hale getirmek için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz."

Ampute Futbol Dünya Kupası, 1-10 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Ankara Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title