Haberler

Altay'ın listesinde Muhammed var

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde transfer yasağını kaldırıp kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Altay'ın ligin iddialı ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Muhammed Mert'i listesine aldığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde transfer yasağını kaldırıp kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Altay'ın ligin iddialı ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Muhammed Mert'i listesine aldığı öğrenildi. Süper Lig'de ilk yarıda 10 maçta sadece 2 kez ilk 11'de şans bulup, toplam 270 dakika görev alan gurbetçi futbolcunun İzmir temsilcisine gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. 2018-2021 yılları arasında 3 sezon Altınordu'da top koşturan Hollanda doğumlu Muhammed, geçen sezon kırmızı-lacivertli ekiple Play-Off finali deneyimi yaşadı.

Merkez orta saha, 10 numara ve kanat mevkilerinde görev alabilen 26 yaşındaki futbolcunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Altyapısından yetiştiği Belçika'nın Genk kulübünde profesyonel olan Muhammed Mert, Hollanda'da Nijmegen, Fortuna Sittard, Den Bosch, İzlanda'da ise Vikingur takımlarında forma giydi.

Öte yandan ikinci yarının ilk maçında pazar günü Yukatel Kayserispor'a konuk olacak Altay'da hem sakat hem de sarı kart cezalısı olan sağ bek Cebrail, tedavisi süren stoperler İbrahim ve Murat, Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarına giden Gabonlu Poko ve Mısırlı Rayan forma giyemeyecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Muhammet Mert Hatayspor Altay Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title