Haberler

Altay'da Mustafa Denizli çıkmazı

Güncelleme:

Altay, 1 ay önce yollarını ayırdığı Teknik Direktör Mustafa Denizli ile fesih yoluna gidilemediği ve Türkiye Futbol Federasyonu'na teknik sorumlu bildiremediği için Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 250 bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Altay, 1 ay önce yollarını ayırdığı Teknik Direktör Mustafa Denizli ile fesih yoluna gidilemediği ve Türkiye Futbol Federasyonu'na teknik sorumlu bildiremediği için Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 250 bin TL para cezası ile cezalandırıldı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli çalıştırıcının İzmir'e gelerek sözleşmesini feshetmesini bekliyor.

Altay, 13 Ocak tarihinde Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Denizli de yazılı bir açıklama yaparak, siyah-beyazlı kulübe veda etmişti. Ancak 72 yaşındaki teknik adam, vedasının ardından kızının rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'a dönmek durumunda kalarak sözleşmesini resmi olarak feshedemedi. Söz konusu tarihten sonra teknik direktörlük görevi için önce Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Mert Nobre, daha sonra da Serkan Özbalta göreve getirildi.

Ceza geldi

Sözleşmenin feshedilmemesi nedeniyle Özbalta, teknik sorumlu kontenjanı boşalmadığı için maçlara 'Profesyonel Takım Antrenörü' unvanıyla çıktı. Bu duruma Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) kayıtsız kalamadı. Geçtiğimiz perşembe günü karar alan PFDK, Altay Spor Kulübü'ne 250 bin TL para cezası kesti.

Öte yandan, Mustafa Denizli'nin önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek Altay ile resmen yollarını ayırması bekleniyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Denizli Altay Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan Ankara etkinlikleri 2024! Ankara'da ücretsiz 23 Nisan konserleri ve etkinlikleri nerede? Galatasaray Fenerbahçe puan farkı kaç oldu? Sivasspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Sivasspor FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe puan kaybetti mi? Fenerbahçe puanı kaç oldu 22 Nisan 2024? Muslera milli takımı bıraktı mı 2024? Sevgiliye 23 Nisan mesajları! Flörte, Erkek/Kız arkadaşa 23 Nisan kutlama mesajları! 23 Nisan sözleri! En anlamlı 23 Nisan sözleri! 23 Nisan Çocuk Bayramı ile ilgili mesajlar! 23 Nisan mesajları! 23 Nisan Mesajları, Sözleri ve Şiirleri 2024 23 NİSAN ŞİİRLERİ: En güzel, uzun, duygusal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiirleri! 23 Nisan şiir ve sözleri! Sivasspor - Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Sivasspor - FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 23 NİSAN ŞİİRLERİ VE RESİMLİ MESAJLARI: Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sözleri neler? 23 Nisan kısa ve anlamlı şiirler! ?? 23 Nisan Şiirleri! 23 Nisan ile ilgili şiirler nelerdir? 1, 2 ,3, 4, 5, 6 kıtalık 23 Nisan şiirleri! En güzel kısa ve uzun 23 Nisan şiirler! Sivasspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 22 Nisan Sivas FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kızıl Goncalar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Nisan Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title