Haberler

Ahmet Çakar'dan Fatih Terim'e: Karımı Emanet Ederim

Güncelleme:

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fatih Terim hakkında "Karımı ve paramı teslim edeceğim adamdır. İnsan olarak çok severim" dedi.

Yaptığı sıra dışı yorumlarla gündem olan Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında söylediği sözlerle yine olay yarattı.

Türkiye'de Terim gibi geçmişten günümüze çok başarılı futbol adamları olduğunu da kaydeden Çakar, onu takdir ettiğini de belirterek insani yönüne çok güvendiğini kaydetti.

"KARIMI VE PARAMI TESLİM EDECEĞİM ADAM"

Çakar, "Kuşkusuz ülkemizde gelmiş geçmiş belki bir daha gelmeyecek, en başarılı futbol adamı Fatih Terim'dir, onun insanlığını da biliyorum. Karımı ve paramı teslim edeceğim adamdır. İnsan olarak çok severim. Ancak, Türkiye'nin 1 numarası olması onun dokunulmaz olduğu anlamına gelmiyor" dedi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'YI AFFETMESİNİ İSTEDİ

Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Fatih Terim'e hakaretten dolayı yargılandığını ve hapsi gireceğini iddia ederken, bu duruma çok üzüldüğünü belirtti. Çakar, şu iddialı cümleleri sarf etti:

"Eğer yargı onarsa Kütahyalı, Fatih Terim'in şikayeti üzerine 4 ay hapis yatacak. Peki Rasim Ozan'a ne olacak. O eğer 4 ay hapis yatarsa hakkımı helal etmiyorum. Fatih Terim de bir vakit yazar Osman Tanburacı'ya küfür etmişti. O da hapis yatabilirdi ancak yatmadı. Zaten yatmamalıydı. Kütahyalı da bu sebeple eğer hapis yatarsa küçük kızlarından ayrı kalacak. Kütahyalı hapse girerse ahrette iki elim onun yakasında olur. Kütahyalı adına Türk radyolarının en büyüğünden sesleniyorum, 'Onun iki küçük kızı var. Fatih Hoca sana yakışanı yap."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

OZAN BEYAZ:

ÜLKE YALAMLARDAN YANDAŞLARDAN NE HALE GELDİ NE YARGI KALDI NE ADALET MEDYA MAYMUNU CIKMIŞ ACIK ACIK ŞİKAYETİNİ GERİ AL DİYO KARISINDAN EMANETTEN BAHSEDİYO , , İNAN IN TÜRKİYE DÜŞMANLRI ÜLKE Yİ BU HALE GETİREMZDİ

10
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, Perşembe geceleri kandil geceleri 100 rekat Namaz kıl, melekler senin yerine tövbe etsinler.

4
4
yanıtYanıtla
sami:

sende rasim kadar düşmüşsün Ahmet o üçkağıtçıyı neden ekrana çıkarıyorsunuz adam spor yorumcusu, siyasetçi, ekonomist dalkavuk yalaka akp yalakası vala kuru yer bırakmıyor yatsında akap belkim kurulanır terim davasından vazgeçmez geçerse imparator olamaz her önüne gelen küfür eder o bahs etiğin tamburacı şimdi nerde. . . .

5
2
yanıtYanıtla
metin:

terim affetme kendini güçlü zanneden herifi zffetmeyeceksin

2
0
yanıtYanıtla
2727:

kütahyalı kendini ne sanıyorki oturdugu yerden ahkam kesiyordu her önüne gelene sallıyordu ne oldu şimdi senimi araya sokuyor küçük kızı varmış varsa ne olmuş yaptığının arkasında duraçak paşa paşa gidip yataçak bak rasim tabiri caizse deveden büyük fil varmış adamın aklını alırlar böyle işte inşallah fatih af etmez rasimde gider yatar aklı başına gelir çok bilmiş konuştugu zaman manğalda kül bırakmayan rasim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title