Haberler

    Afyonlu Taraftarlardan Passolig'e İlgi

    Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek Afjet Afyonspor'un taraftarları Passolig kartlarını almaya başladı. Kartı ilk alanlardan zabıta memuru Nuri Engin'e, taraftar grubu tarafından mor- beyazlı takımın kaşkolü hediye edildi.

    Bu sezon ilk kez Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek takımları Afjet Afyonspor'a destek olmak isteyen taraftarlar Afyonkarahisar Belediyesi içerisinde satışa sunulan Passolig kartlarına ilgi gösterdi. Bazı taraftarlar kartlarını almaya çocukları ve yakınlarıyla birlikte geldi. Kartını ilk alan isimlerden biri olan zabıta memuru Nuri Engin'e, Mor Beyaz Taraftar Grubu tarafından kaşkol hediye edildi. Taraftar grubu üyesi İbrahim Babat, Nuri Engin'e kaşkolünü verdi. Afjet Afyonspor'a destek olmak için kartını aldığını belirten Nuri Engin, "Her zaman takımımızın yanındayız. Hedefimiz Süper Lig" dedi.

    İbrahim Babat, ilk kart alana kaşkol hediye edecekleri yönde sözlerinin olduğunu ve bu sözü yerine getirdiklerini söyledi. Babat, şöyle konuştu: "Kaşkolümüzü Nuri kardeşimize teslim ettik. Her zaman takımımızın yanındayız. Ben de kartımı belediyeden aldım. İşlemler 5 dakika sürüyor. Kimlik ve bir fotoğrafla ücretini vererek kart sahibi oluyoruz. Tüm taraftarlarımıza beklemeden belediyeye gelerek kartlarını almalarını tavsiye ediyorum." Oğlu Kutluhan Dönmez ile birlikte kart çıkartmaya gelen İbrahim Dönmez, bütün Afyonkarahisar halkını takımlarına destek olmak için Passolig çıkartmaya davet etti.

    Taraftarlardan Orhan Meydanoğlu, her zaman takımlarının yanında olduklarını söyledi. Afyonkarahisar halkına kart almaları konusunda çağrıda bulunan Meydanoğlu, "Passolig bir sistem ve devletimizin koyduğu bir kural. İlk defa biz Passolig aldık. Takımımız 1. Lig'e çıktı. İnşallah gelecek yıl da Süper Lig'de görebiliriz. Heyecanlı ve mutluyuz. Maçları seyretmeyi bekliyoruz inşallah" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Zabıta Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title