Haberler

Adana Demirspor-Trabzonspor maçının ardından - Vincenzo Montella

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında ağırladığı Trabzonspor'a 3-1 yenilen AdanaDemirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında ağırladığı Trabzonspor'a 3-1 yenilen AdanaDemirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.

Montella, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakip takımı ve kendi futbolcularını tebrik etti.

10 yıldır teknik direktörlük yaptığını ifade eden Montella, şunları söyledi:

"Tarihime baktığınızda ben hiçbir şekilde hakemlere protesto gibi bir şeyler uygulamıyorum. ya da hiçbir şekilde şikayet etmiyorum. Türkiye'ye de geldiğimden beri ben belki de ikinci kez şikayette bulunuyorum. Ama 30 yıllık profesyonel kariyerimde maç başlar başlamaz böyle bir penaltıyı verip maçın seyrini komple değiştirerek devam etmelerini hiçbir zaman görmedim. İşin komik tarafı VAR'ın olduğu bir dönemdeyiz. VAR'lı bir dönemde böyle bir penaltıyı vermeniz mümkün değil. O yüzden şunu söylemek istiyorum. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Hiçbir şekilde Türk futboluna göre sağlıklı bir sistem yok. Bu tabii ki de taraftarları da zedeliyor."

"Tekrarlanan ve Peres'in gole çevirdiği penaltı atışında bu oyuncunun da kural ihlali yaptığına dair iddialar olduğunu" belirtilmesi üzerine Montella, penaltının zaten tekrar edilmesinin asıl gerekip gerekmediğine bakılması gerektiğini belirtti.

Montella, "Daha çok beni üzen bir nokta var. 2-0'dan sonra ilk başta verilmeyen fauller verilmeye başladı. Futbolun içinde yaşayan insanlar, yani sahanın çiminin kokusunu alan insanlar böyle zevkle başla çalışırken bu tarz şeyleri gördüğünde de art niyet aramamak için gerçekten insan çok çabalıyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title