Haberler

Adana Demirspor'da Gökoğlu Dönemi

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da Mehmet Gökoğlu 191 oyla başkan seçildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Mehmet Gökoğlu 191 oyla başkan seçildi.

Mavi-lacivertli kulübün başkanlık seçimlerinde aday Nilay Ateşoğulları 35, Mehmet Gökoğlu ise 191 oy aldı.

Gökoğlu, başkan seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada bayrağı daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Transfer ve hoca arayışı için henüz erken olduğunu belirten Gökoğlu, şunları söyledi:

"Elimizden gelenin en iyisini teknik ekip ve yönetim kuruluyla tartışıp beraber yapacağız. Büyük ihtimalle yüksek fiyata transferler olmayacak. Herkes rahat olsun. Biz yönetim kurulumuzla beraberliği yakaladık, Adana birleşti, taraftarlar da birleşerek, beraber aşacağız her şeyi. Bu kulüp hepimizin. Milli takım haricinde Adana Demirspor'un mavi-lacivert renklerinden başka renk tanımıyorum."

Gökoğlu'nun yönetim kurulu listesi şu şekilde:

"Şentürk Çalık, Aziz Kaya, Ümit Onatça, Erdinç İpek, Şerif Güler, Aziz Can Eken, Mehmet Yalçın, Levent Duyuler, İmam Gazali Hiradağı, Casim Korkmaz, Murat Çardak, Kazım Bozan, İsmail Tanrıverdi, Mustafa Selek, Önder Kaypak, İzzettin Turgut, Mustafa İzgioğlu, İsa Tuzcu, Ahmet Yarar, Kayhan Dağdanaşar."

Denetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

"Alaaddin Bozkurt, Hasan Özkan, Ercüment Filazi." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Mehmet Gökoğlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title