Haberler

2018 Çankırı Farkındalık Yılı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Milli Takımı, dostluk maçında Bosna Hersek'i 4-1 yendi.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Milli Takımı, dostluk maçında Bosna Hersek'i 4-1 yendi.

2018 Çankırı Farkındalık Yılı etkinlikleri kapsamında Atatürk Stadyumu'nda Çankırı Belediyesi ile Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu iş birliğinde düzenlenen dostluk maçında Türkiye'nin gollerini Erol Sökmen (2), Mehmet Nas ve Şenol Kıyak attı. Bosna Hersek'in tek golünü Haris İsmirovic kaydetti.

Maçın devre arasında plaket töreni düzenlendi.

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Bosna Hersek ile eskiden beri kardeş olduklarını vurgulayarak, "Maziden beri onlar bizim canımız, ciğerimizdir. Onları sevgiyle kucaklıyorum. Kardeşlerimiz mutlu olsunlar, onlar mutlu olursa biz mutlu oluruz, onlar acı çekerse biz de acı çekeriz." ifadelerini kullandı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de "Büyük insan merhum Aliya İzzetbegoviç'in evlatlarını Çankırı'da ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Onların kadim kardeşliği ilelebet Allah'ın izniyle devam edecek. Onlar bizim canlarımız." diye konuştu.

Dostluk maçı öncesi Ahi Yaran Oğuz Boylarını Yaşatma Derneği tarafından "yaran gösterisi" gerçekleştirildi.

Karşılaşmayı Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, eski Zavidovici Belediye Başkanı İzet Basiç, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: AA / Spor

Bosna - Hersek Türkiye Çankırı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title