Haberler

    2015'in İlk 5 Yıldızlı Grand Prix'si Basel'e Konuk Oluyor

    Her sene olduğu gibi yeni yılın Avrupa’daki ilk durağı Basel’de düzenlenecek olan 5 yıldızlı yarışma ile açılıyor.

    Tecrübeli Alman biniciler Ludger Beerbaum atıChiara ile, Marcus Ehningde Cornado ile katılımınıaçıkladı. Güzel bir kışsezonu çıkarmışolan ve formunu koruyan İsviçre ekibinin amacıev sahipliği yaptığı bu ihtişamlımüsabakayıkazanmak. Takım üyelerinden olan Olimpiyat şampiyonu Steve Guerdat, Paris Gucci Masters’ıkazanan Martin Fuchs, Pius Schwizer, Paul Estermann ve Romain Duguet kendi seyircisi önüne çıkacak olan isimler.

    Fransa ekibinde ise geçen Aralık ayında Belçika’nın Mechelen kentinde ilk kez Dünya Kupası yarışıkazanan Simon Delestre ve atıQlassic Bois Margot ile Kevin Staut bir süredir dinlendirdiği atı Silvana HDC yer alıyor. Silvana ayağındaki ufak bir kırık sebebiyle geçen seneden beri yarışmamıştı. Sağlığıdüzelen Silvana’nın eski formunu yakalayıp yakalayamadığınıda önümüzdeki haftasonu göreceğiz.

    Basel Grand Prixsi’nde 2011’de birinci, 2012’de ve 2013’de ikinci olan Fransız Roger-Yves Bost, Myrtille Paulois ile şansınıdeneyecek. Philippe Rozier ve Penelope Leprévost ekibi tamamlayan diğer binicileri oluşturuyor.

    Almanya adına Christian Ahlmann, Daniel Deusser, Ludger Beerbaum, Marcus Ehning, Marco Kutscher; İrlanda adına Allen Lynch, Cameron Hanley, Twomey; Belçika adına Pieter Devos, Olivier ve Nicolas Philippaerts, Constant Van Paesschen, Gregory Wathelet; Hollanda adına Marc Houtzager, Harrie Smolders; İsveç adına Rolf-Göran Bengtsson, Henrick von Eckermann; Portekiz adına Luciana Diniz, Ukrayna adına Katharina Offel ve AvustralyalıEdwina Tops-Alexander şeref listesindeki diğer binicileri oluşturuyor.

    Basel Grand Prix’sini en son kazanan biniciler sırasıyla şöyle:

    2014: Rolf-Göran Bengtsson - ASK Casall

    2013: Luciana Diniz - Lennox

    2012: Roger-Yves Bost - Castle Forbes Blueberry Paulois

    2011: Billy Twomey - Tinka en Serenade

    2010: Cian O'Connor - Rancorrado

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsviçre Belçika Basel Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title