Haberler

Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Marco Fabian'ı Kiraladı

Güncelleme:

Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Göztepe-Fenerbahçe maçının devre arasında çok önemli açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe'nin Fabian'ı kiralık olarak kadrosuna kattığını ve herhangi bir kiralama ücreti ödemeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı maçın devre arasında Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Marco Fabian'ı kiraladığını ve herhangi bir ücret ödemediğini söyledi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

Reyes, bonservisiyle alınmış bir oyuncu. Diğer oyuncu Fabian kiralık olarak gelmiş. Hernangi bir ücret de ödenmiyor. Para cebine kalıyor yani. İhtiyaç var mı yok mu onu sonra değerlendiririz.

"GÖZTEPE'Yİ ÇOK KÖTÜ BULDUM"

Maça gelecek olursak, Göztepe'yi çok kötü buldum. Yasin yeni geldiği için uyum sorunu yaşıyorlar. Alpaslan fena bir oyuncu değil. Onun dışında sakin oynayan yok. O yüzden kontrol Fenerbahçe'de. Fenerbahçe sürpriz bir şekilde Josef'in satılmasıyla sistem değişikliğine gitti. 4-1-4-1 sistemine dönüldü. Fabian bu görüntüde, Giuliano'nun yerine alınmış gibi görünüyor.

"AYEW, KALABALIK SAVUNMA ARASINDA KAYBOLUYOR"

Fenerbahçe'nin bu kadrosu ilk yarı itibariyla maksimumu verdi aslında. Fenerbahçe 2-3 gol bulabilirdi. Ayew, kalabalık savunma arasında kayboluyor. Alper'e tam sallayacaksın gol atıyor. Fenerbahçeli futbolcular bulmaca gibi. Bir hafta iyi, bir hafta kötü. Ya müthiş oynuyorlar, ya çok kötü. Özellikle Alper ile Dirar...

"FENERBAHÇE GEÇİŞ DÖNEMİNDE"

Fenerbahçe geçiş döneminde. Muhtemel 11'ini bilmek oldukça zor. Bugün alınan 2 oyuncu Reyes ve Fabian, haftaya 11'de oynayacak diye bir durum yok.

Fabian'ı açıp Youtube'dan falan izledim. Valbuena gibi kısa boylu. İhtiyaç var mıydı? Hoca da biliyor oyuncuyu. Bence takımı geleceğe 4-1-4-1'e hazırlıyor. Giuliano gitti, başka bir Giuliano geldi. Arada ciddi bir fark var tabi. 10 milyon euro kadar bir fark. Alınan futbolcuların hiçbiri 11'de olmayabilir. Bunu sonra değerlendireceğiz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

DELİMİYİM neyim:

ayew g, bi 3 tane daha adam olsa her kese 5 atarız. . . ayew süper oynuyor

0
17
yanıtYanıtla
ali:

bu fenerden bir cacık olmaz ama helal olsun başkan iyi oynuyor taraftarla

9
4
yanıtYanıtla
AGLAMA FENNEV AGLAMA:

Biitli Ridvan Sen Duyurmasanda Olur. . . ! Zaten Aslan Parcasi SARI KIRMIZILI SABRi REYiZ FENEVi HAL ETTi:))

6
5
yanıtYanıtla
nuri:

hasan şaşmaz toinalı fetöcü şaban bülent korkmazlar edemedi sabri mi ulan sabri gs den gititiğinde çok dua etti şükür fenere yenilmekten kurtuldum die

yanıt0
yanıt0
bu işler kötü cisler:

ridavan bu fener yine aykuta muhtac olacak nerden geldin be ali sen yokken bu fener heycan verirdi şımdı zevkli olmiyor derhal taraftar abonelik parasını geri alsın boyle rezilik olurmu 3 macta 2 takla derhal parayi isteyin bu ali mi velimi gitsin ama paraları geri alın

4
6
yanıtYanıtla
kızgın:

heyyyy fener liler aykut hoc yı çok arayacak sınız. sahip çıkmadınız

8
1
yanıtYanıtla
DELİMİYİM:

ayew denilen yeteneksizin babasının düşmanını dövem. . . . olmasada olur boş gezenin boş kalfası. . . yerine şeytan rıdvan oynasa veya ayewin babası oynasa 2-3 pozisyonu olurdu gol bile atardı bu ne rezillik ne biçim kapasitesizlik yahu aziz ve kocaman olsa darağacı kurulduydu 2 haftadır kargalar leşine konduydu. . . . beyaz türk olunca tabi pamuk gibi saracan sarmalaycan incitmeycen. . . sabır sabır ama harbi geleceği yok bu takımın bu kadronun bu teknik direktörün iyi not edin bu seneyi bitiremezzzz b

4
5
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BIRAK ONU BUNU DA AZICIK FENERİN OYNADIĞI TOPA BAK İKİ MAĞLUBİYET DAHA ;THE END FENER SEYİRCİ

7
1
yanıtYanıtla
Ali:

Rıdvan her zamanki gibi ne sis yansın ne de kebab

6
1
yanıtYanıtla
DOĞRU:

Çok biliyo da fenerin başında kaç maça çıkmış sıyır sıyır ..külahima anlat sadece kuru gürültü boş teneke çok tangırdar

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title