Haberler

Spor Volkan Demirel Sözleşmemi Kulüp İsterse Açıklar - 1 Hd

Spor Volkan Demirel Sözleşmemi kulüp isterse açıklarBerke'de kendimi görüyorumCourtois ve Pickford'u beğeniyorumBana saygı duyulması gerekiyorMustafa AKIN - LOZAN DHAİsviçre kampının ilk antrenmanını gerçekleştiren Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor Volkan Demirel Sözleşmemi kulüp isterse açıklar

Berke'de kendimi görüyorum

Courtois ve Pickford'u beğeniyorum

Bana saygı duyulması gerekiyor

Mustafa AKIN - LOZAN DHA

İsviçre kampının ilk antrenmanını gerçekleştiren Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertlilerde 16 yıldır forma giyen ve sözleşme yenileyen tecrübeli kaleci, Yöneticilere ve hocama, bana değer vermeleri çok güzel. Benim için de öncelik hep Fenerbahçe'dir. Bu nedenle de yeniden sözleşme imzaladık. Sözleşmemdeki rakamlarla ilgili konuşmak istemiyorum. Vücudum elverdiği sürece Fenerbahçe formasını giymek istiyorum. Bir şeyleri yapamadığımda da yük olmak istemem. Sözleşmenin süresi kulüple benim aramda, eğer kulüp isterse açıklar dedi.

BERKE'DE KENDİMİ GÖRÜYORUM

Fenerbahçe'nin, Altınordu'dan takıma kattığı 18 yaşındaki Berke Özer hakkında da yorumlarda bulundu. Demirel, Berke'de kendimi görüyorum. İnşallah Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edecek. Ben onun yaşındayken top tutmayı bilmiyordum şeklinde konuştu.

COURTOIS VE PICKFORD'U BEĞENİYORUM

Dünya Kupası'nı takip ettiğini vurgulayan tecrübeli kaleci, Dünya Kupası'nda Courtois ve Pickford'u beğeniyorum. Bir kalecinin performansını takımı belirler. Mesela de Gea çok iyi kaleci ama İspanya'da 5 şutta 5 gol yedi. Onu kötü kaleci olarak değerlendiremeyiz şeklinde konuştu.

BANA SAYGI DUYULMASI GEREKİYOR

Fenerbahçe'de geçirdiği 16 yıla saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Volkan Demirel, 16 senedir Fenerbahçe'deyim. Bana saygı duyulması gerekiyor çünkü bu uzun, önemli bir süre yorumunu yaptı.

Volkan ayrıca, taraftarlara da mesaj göndererek, Taraftarın her zaman yanımızda olması gerekiyor. Uzun süredir de dolu tribünlere oynamıyorduk. Bu sene takım olarak daha yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum. Taraftarı da yanımızda görmek istiyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Volkan Demirel Fenerbahçe İsviçre DHA Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title