Haberler

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediyespor’dan Can Bartu Güneş ve Önder Akdağ’ı transfer etti.

Denizli Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediyespor'dan Can Bartu Güneş ve Önder Akdağ'ı transfer etti.

Yeni sezona, yeni bir kadro ile başlamak isteyen Denizli Büyükşehir Belediyespor'da, transferler sürüyor. Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan kırmızı-beyazlılar, sağ bek ve sol açık mevkilerine takviye transferler yaptı. Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor'dan sağ bek Can Bartu Güneş ile sol açık Önder Akdağ'ı renklerine bağlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, genç yetenekleri kaptı. Her iki futbolcu attıkları imzalar sonrası yaptıkları açıklamada, takımda kendilerine yer kapmak için çok çalışmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını söylediler.

'Denizli Büyükşehir Belediyespor'da olduğumuz için mutluyuz' diyen ikili, "Anlaşma bu kadar hızlı olduğu için şaşırdık. Harika bir kulübe geldiğimizin farkındayız. Denizli Büyükşehir Belediyespor, geleneği olan bir kulüp. Böyle bir şans elde ettiğimiz için mutluyuz" ifadelerini kullandılar.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, genç yetenekler Can Bartu ve Önder'i kadrolarına dahil ederek, isabetli transferler yaptıklarını söyledi. Teknik ekip ve futbolcu kadrosu olarak, yeni sezon hedeflerinin altından kalkabilecek kapasitede yapılanmaya gittiklerini vurgulayan Uzunoğlu, 2014-2015 sezonunda yepyeni bir kadro ile mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak yeni sezon amaçlarının gerçekleşmesi için gerekli olan mevkilere transferlerin süreceğini kaydeden Başkan Uzunoğlu, transferde sürpriz hamlelerinin olacağı müjdesini de verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Akhisar Belediyespor Can Bartu Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title