Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Mustafa Uğur, 1461 Trabzon karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, 1461 Trabzon karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

1461 Trabzon maçı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Uğur, "Bizim için önemli bir müsabakaydı. Tekrar bir seri yakalama adına kendi sahamızda galip gelmemiz gereken bir karşılaşmaydı. Zor bir müsabaka olacağını da biliyorduk. Maçın ilk yarısında rakibin ne kadar dirençli olduğunu gördünüz. En azından ikinci yarıda yapmış olduğumuz mantalite değişikliği ile özellikle oyun sistemindeki değişiklikle karşılaşmayı kazandık. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum ki, ikinci yarıda oyuncularımızın yapmış olduğu futbolun doğruları, Yeni Malatyaspor'un sahaya yansıtması gereken doğrulardır. Umut ediyoruz ki, bu doğrular önümüzdeki süreçte de sahaya yansırsa hedefimize emin adımlarla ilerleriz. Biz bu doğruların sahaya yansıması adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Futbolcularımızı, gerek fiziksel gerekse de psikolojik olarak bütün müsabakalarda bu şekilde oynamaya hazırlayacağız. İşimiz zor. Müsabakalarda engeller çok zor. Ama biz kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"OYUN SİSTEMİNE MÜDAHALE ETTİK"

Tecrübeli teknik adam, maçın ikinci yarısında oyun sistemine müdahale ettiklerini belirterek, "Özellikle takımın oyun sistemini 3'lü orta sahaya çevirdik. Oyuncularımızı, hem rakipten hem de bizden dönen topları almaları, çok kolay top kaybetmemek bu müsabakada galibiyetin en önemli rolüydü. Ben onun için oyuncularımı gönülden kutluyorum. Demek ki, 15-20 dakikalık bir oyun bile bizleri skora taşıyabiliyor" diye konuştu.

"HER MÜSABAKA BİZİM İÇİN FİNAL"

Ligin 8. haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Ümraniyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Uğur, her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu belirtti.

Uğur, Hiç geri adım atmadıklarını ifade ederek, "Bizim burada bir hedefimiz var. Nedir? Genel olarak 2 puanın altına düşmek istemiyoruz. Her oynadığımız müsabakada 2 puanın üzerinde kalmak istiyoruz. Umut ediyoruz ki, ligin sonu geldiğinde biz 2 puanın altında olmadığımız sürece ligi zirvede bitiririz. Bütün hesaplarımız ve çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"BÜTÜN OYUNCULARIMIZI DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Tecrübeli teknik adam, lig maratonunda bütün oyuncuları değerlendireceklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Sezonun başından sonuna kadar 36 haftalık uzun bir süreç var. Bazı oyuncularımızı değerlendireceğiz. Formsuz olan oyuncularımızı belki kadroya almayacağız. Ama hiçbir zaman bunun içerisinde art niyet olmayacak. Öyle zamanlar olacak ki, bazı oyuncularımız belki bir dakika oynayacak ama şampiyon olduğumuz süreyi düşündüğümüzde katkısı büyük olmuş olacak. O yüzden bütün oyuncularımızın bu takıma katkısı muhakkak ki olacak. Ama az ama çok. Önemli olan formda olan oyuncuları sahada tutmak ve sürmek. Biz de onu yapmaya gayret ediyoruz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title