Haberler

Yeni Malatyaspor, Tokatspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Tokatspor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Tokatspor maçı hazırlıkları başladı.

Ligde 9 puanla zirvede yer alan Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. 3'te 3 yaparak büyük bir moral depolayan sarı-kırmızılılar, TFF antrenman sahasında yaptığı çalışmayla hazırlıklarına start verdi.

Teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde, kürsü merasimi devam etti. Konya Anadolu Selçukluspor maçının yıldızı seçilen Hüseyin Kar ve Fatih Gül'e teknik heyet ve oyuncu arkadaşları tarafından alınan hediyeler verildi.

Kürsü merasiminin ardından takım düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

"LİGE İYİ BAŞLADIK, İYİ DE DEVAM EDİYOR"

Orta saha oyuncusu Caner Ağca, antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Lige iyi başladıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Kamp dönemi çok sıkıntılı geçti. Çoğu otoriteler bizden bu performansı beklemiyordu. Ama lige iyi başladık. İyi de devam ediyor. Umarım bunun üzerine daha da koyup, ilerleyen haftalarda yerimizi daha da sağlamlaştırırız. Hepimizin amacı bu takımı şampiyon yapmak. Malatya İnönü Stadı'nda kupayı kaldırmak istiyoruz. Umarım bu hedefimize ulaşırız" dedi.

"BİZ DEVAMLI İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ"

Takımda iyi bir ortam olduğunu dile getiren Ağca, "Takımımızda herkes oynayabilecek kapasitede. Bu anlamda iyi bir ortamımız var. Bu takımda kimse kimseyi aratmaz. Her şey iyi gidiyor. İyi gittiği sürece her şey görmezden gelinir. Hatalar ve bazı şeyler görünmez ama biz devamlı iyi olmak zorundayız. Omuzlarımızda ağır bir yük var. Bu yükünde farkındayız. Bir borcumuz var. Bu takımı şampiyon yapmak için buradayız. Umarım sezon sonunda borcumuzu öderiz" ifadelerini kullandı.

Caner, ligin 4. haftasında deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Çoğu takımı biz analiz edemiyoruz. Nasıl takım olduklarını çok fazla bilmiyoruz. Ama Tokatspor'un iyi bir takım olduğunu söylüyorlar. Biz kendi oyunumuzu oynayıp, iyi mücadele ettiğimiz zaman yenemeyeceğimiz rakip yok. Deplasmanda iyi mücadele edip, 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title