Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bayrampaşaspor'da teknik direktörlük görevine Ali Rıza Sinan Bayraktar getirildi. 1965 Ordu doğumlu olan Ali Rıza Sinan Bayraktar, sırasıyla Giresunspor, Bulancakspor, Gebzespor, Gümüşhanespor, Adıyamanspor, Batman Petrol, Fatsa Belediyespor ve 68 Yeni Aksaray takımlarında teknik direktörlük yaptı. Bayraktar'ın yardımcıları Akın Topgül, Murathan Karagül olurken, kaleci antrenörlüğünü Fatih Demir ve kondisyonerliği Memiş Özata'nın yapacağı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada ayrıca, gençlik gelişim teknik sorumlusunun Sami Aydın, altyapı antrenörünün ise Davut Bulut ve Ferhat Kurtul olduğu ifade edildi.

HOCAOĞLU: "TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Bayrampaşaspor Başkanı İsmail Hocaoğlu teknik direktörü belirledikten sonra hiç vakit kaybetmeden yeni sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Yeni sezonda Bayrampaşaspor ruhunu sahaya yansıtacak bir takım kurmak istediklerini belirten başkan Hocaoğlu, "Para aşkıyla değil forma aşkıyla mücadele eden, başarıya aç futbolcularla yola devam edeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sinan Bayraktar Bayrampaşaspor Giresunspor Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title