Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Turgutluspor sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Turgutluspor sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürürken, 28-29 Ağustos tarihinde oynanacak olan ve TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen TSYD Ege Kupası'ndan zaferle ayrılmak istiyor.

TSYD Ege Kupası'nın ilk gününde Göztepe ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlıların bu organizasyonda lig provası yapacak. Takımda sakat oyuncu bulunmazken, yeni transferler Ömer Ateş ve Mert Kaytankaş takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, TSYD Ege Kupası'nın lig öncesi önemli bir prova olduğuna dikkat çekerek, "Burada kazanacağımız kupa bize lige moralli bir başlangıç yapma fırsatı verecek. Güçlü rakiplerle oynayacağımız karşılaşmalarda ligin son provalarını yapacağız. Turgutluspor bu sezon özlenen, arzulanan noktaya sağlam adımlarla yürüyecektir. Şuanda takımımın performansından memnunum. Taraftarımızın ligin ilk düdüğüyle birlikte sahada ekstra mücadele eden, seyir zevki yüksek bir futbol takımı izleyecek. Taraftarımızla birlikte zirve yarışında söz sahibi olacağız" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgutluspor İzmir Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title