Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig'de Balıkesirspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig'de Balıkesirspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı kulüpte takımdaki 4 oyuncu ile sözleşme yenilenirken, Gaziosmanpaşaspor'dan da 1 oyuncu ile anlaşma sağlandığı, sözleşme imzalandığı bildirildi.

Balıkesirspor Kulübünde kongrede tekrar başkan seçilen Tuna Aktürk, transfer çalışmalarına hız verdi. Şimdiye kadar 4'ü içeriden biri başka kulüpten olmak üzere toplam 5 futbolcu ile transfer sözleşmesi imzaladıklarını belirten Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, "Şu ana kadar 4 oyuncumuz yuvada kaldı. İçeride golcümüz Coşkun Yılmaz, Muhammed Reis ve Rıza'dan sonra bugün de yuvada kalmayı tercih eden Kerem Gülbahar ile yeniden anlaştık ve sözleşmeleri imzalandı. Sezonun ilk transferini ise Gaziosmanpaspor'dan gol kralı adayı bir futbolcuyu Gökhan Demir'i Balıkesirsporlu yaptık. Başta Balıkesirspor'a, halkımıza ve tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan, futbolcular geçen yıl son anda kaçan 1. Lig şansını bu sezonda şansa bırakmayacaklarını, 2012 - 2013 Futbol sezonunu şampiyon bitirip Spor Toto 1. Lig'e çıkacaklarına dair söz verdiler. Bugün Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'ün anlaştığı ardından kulüp tesislerinde formasını tekrar giyen Kerem Gülbahar, "Yuvamda kaldım, iyi oldu. Geçen sene son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl mutlaka kazanmak istiyoruz. Çok hırslıyız, taraftarımıza söz veriyoruz. Tekrar Balıkesirspor'da olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, futbolculara ve camiaya sonsuz güvendiğini belirtirken, taraftarın da takımlarına aynı şekilde güvenmesini istedi. Aktürk, başarı için ellerinden geleni, hatta fazlasını yapmaya gayret ettiklerini, transfer çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

(YU)

08.06.2012 22: 58: 34

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşaspor Balıkesirspor Tuna Aktürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title