Haberler

Spor pedro rebocho taraftarımıza ilk galibiyeti yaşatmak istiyoruz

Güncelleme:

SPOR Pedro Rebocho Taraftarımıza ilk galibiyeti yaşatmak istiyoruz

'Sıkı çalışıyorum'

'İyi bir takıma sahibiz'

'Nerede ihtiyaç olursa oynamaya hazırım'

Olgucan KALKAN - Ali DANAŞ - Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacağı Braga karşılaşması öncesinde siyah beyazlı oyuncu Pedro Rebocho, basın mensuplarının karşısına çıktı.

Yarın ilk galibiyeti almak istediklerini ifade eden Pedro Rebocho, 'Braga takımı çok güçlü bir takım. Uzun uzun zamandır birlikte oynayan oyunculardan kurulu. Tecrübeli bir takım. Savunmadan hücuma kadar iyi oyunculardan, takım bütünlüğü olan bir takıma sahipler. Biz de güçlü bir takımız. Sakatlarımıza rağmen güçlü bir takımız. Yarın taraftarımıza ilk galibiyeti yaşatmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

'SIKI ÇALIŞIYORUM'

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de asist yapan bir oyuncu olmasıyla ilgili gelen soruya Rebocho, 'Biraz özgüvenle alakalı bir şey. Çok fazla oynama şansım olmadı. Bu da bana bağlı. Sıkı çalışıyorum. Hocam da bana süre veriyor. Daha fazla oynadıkça, güvenim yerime geldikçe asistler de gelecektir' yanıtını verdi.

'İYİ BİR TAKIMA SAHİBİZ'

Takımda başkan değişikliği yaşanmasıyla ilgili olarak konuşan Rebocho, 'İyi bir takıma sahibiz. Yeni yönetim de iyi olan takıma yeni bir güç getirmek için buradalar. Bize yardımcı olacaklardır. Önemli olan saha içinde bizim yaptıklarımız. İşin büyük kısmını bizim saha içinde yerine getirmemiz gerekiyor' dedi.

'NEREDE İHTİYAÇ OLURSA OYNAMAYA HAZIRIM'

Birçok mevkide görev alabileceğini dile getiren Pedro Rebocho, şöyle konuştu 'Takımın bana nerde ihtiyacı olursa oynamaya hazırım. Saha içinde akıllı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Takımın nerede ihtiyacı olursa orada (Sağ bekte) oynarım. Fransa'da 2 kere oynadım. Portekiz'de de oynadım, milli takımda da birçok kez oynadım.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pedro Rodriguez Ledesma Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title