Haberler

Spor Mustafa Cengiz Hiçbir Futbolcuyu Satma Niyetimiz Yok

Mustafa Cengiz Hiçbir futbolcuyu satma niyetimiz yokGelir yapmadan gider yapamıyorsunuzİkinci kamp için cebimizden para çıkmadıN'Diaye Düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarızSerhan TÜRK MONTRÖ,(DHA)Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre'de yaptığı...

Mustafa Cengiz Hiçbir futbolcuyu satma niyetimiz yok

Gelir yapmadan gider yapamıyorsunuz

İkinci kamp için cebimizden para çıkmadı

N'Diaye Düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarız

Serhan TÜRK MONTRÖ,(DHA)

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre'de yaptığı kampı ziyaret etmek üzere İsviçre'ye geldi.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz, Öncelikle tabii ki takımımıza, hocamıza ve Abdurrahim'e kavuştuğumuz için çok mutluyuz. İnşallah sağlıklı, uğurlu bir şekilde sezon açılışı ve devamı görürüz dedi.

GELİR YAPMADAN GİDER YAPAMIYORUSUNUZ

Transfer konusunda da konuşan Başkan Mustafa Cengiz, Taraftar merak etmesin, transfer olduğunda kesinlikle KAP'a açıklayacağız. Ben başka takımlar için konuşmam ama bütün takımlar bizle aynı durumda. Gelir yapmadan gider yapamıyorsunuz. Onun için adımlarımız zorunlu olarak tedbirli atıyoruz. Bizi mutlu eden gelişme oldu. CAS bizi referans alarak Milan'ı affetti. Biz Milan'ında cezadan kurtulmasına sevindik. CAS olumlu anlamda ilk kez bir Türk takımı referans aldı ifadelerini kullandı.

İKİNCİ KAMP İÇİN CEBİMİZDEN PARA ÇIKMADI

Önümüzdeki günlerde mali durumla ilgili konuşacaklarını ifade eden Cengiz, Futbolcuların alacakları bitmiyor. Hiçbir şey bitmiyor. Bu dinamik bir süreç. İnşallah halledeceğiz. Mali konularla ilgili önümüzdeki haftalarda açıklamalarımız olacak. Bizim 1'inci kampımız 200 bin Frank, bu kampta 500 bin Euro tuttu. Sponsorlar tarafından destekleniyoruz. Bizim ikinci kamp için cebimizden para çıkmadı diye konuştu.

N'DİAYE DÜŞÜK BİR KİRALIK ÜCRETLE GELİRSE BİZ BAĞRIMIZA BASARIZ

Mustafa Cengiz, son günlerde N'Diaye'nin transfer edildiği yönünde çıkan haberler için ise Biz kiralamaya öyle paralar veremeyiz. Osmanlı'da 390 bin Euro alıyordu. Biz o paraya oynasın demiyoruz. Takımın iç dengelerini bozmamaktan yanayız. Bize düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarız şeklinde konuştu.

GALATASARAY'I İSTEDİĞİ HİSSEDİLİYOR

Emre Akbaba hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili yorumda bulunan Cengiz, Emre'yi de şöyle söyleyeyim. Ben kendisiyle görüşmedim.

Ancak Galatasaray'ı istediği hissediliyor. Alanyaspor başkanı benim yakın arkadaşım. Ben kendilerini üzmem. Kendiliğinden oluşacak bir durum. Olursa olur, Hayırlısıyla olsun ifadelerini kullandı.

HİÇBİR FUTBOLCUYU SATMA NİYETİMİZ YOK

Gomis'e geldiği iddia edilen transfer teklifleriyle ilgili de konuşan Cengiz, Hiçbir futbolcuyu satma niyetimiz yok. Gomis bizim değerli bir futbolcumuz. Türkiye Ligi'nde şampiyon olan bir kadro var. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olur mu bilemem. Hırvatistan final oynadı, Yunanistan daha önce şampiyon oldu. Bizim neden olmasın dedi.

Cengiz son olarak, Benim en büyük şansım Abdurrahim Albayrak, Fatih Hocam ve karakterli futbolculara sahip olmam. İyi ki varlar diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title