Haberler

Spor Kulüplerinden Dişli´ye Ziyaret

Güncelleme:

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli, Ozanlargücü Spor kulübü Başkanı Muhittin Yazgan Kulübün Kurucu Başkanı Cavit Biçicioğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.


Başkan Dişli'nin spora verdiği katkıların ortada olduğunu kaydeden Ozanlargücü Spor Kulübü Başkanı Muhittin Yazgan, ''Başkanımızın spora verdiği değeri biliyoruz. Spora olan sevgisini her zaman yanımızda olarak bize zaten göstermiştir. Yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz''dedi.

Ozanlargücü Spor kulübü Başkanı Muhittin Yazgan ve beraberindeki heyet Dişliye teşekkür plaketi vererek forma hediye etti.

Yenikent Fırat Spor Kulübü Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi Yenikent Fırat Spor Kulübü Başkanı Hacı Koltuk ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Yenikent Fırat Spor Kulübü Başkanı Hacı Koltuk yaptığı konuşmada, '' Başkanımız her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Bölgemize yaptırdığı sentetik saha ile spora ne kadar önem verdiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu anlamda Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye sonsuz teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

Yenikent Fırat Spor Kulübü Başkanı Hacı Koltuk ziyaret sonunda Dişli'ye çiçek takdim etti.

Dişli''Sporun Her Dalı Bizim İçin Önemlidir''

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ''Amatör spor kulüplerimize nazik ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyup sporu sevmeleri için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sporun her dalı bizim için önemlidir'' dedi.
Başkan Dişli, kendisine takdim edilen plaket, forma ve çiçek için kulüp başkanlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Dişli Adapazarı Yenikent Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title