Haberler

Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Takımı, Vali Pehlivan'ı Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Takımı Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Takımı Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Vali Pehlivan makamında kabul ettiği minik sporcular ve antrenörlerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyarette kendisinden çalışmalarına destek olmasını isteyen minik jimnastikçilere destek sözü veren Vali Pehlivan, sporun gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimleri açısından önemli olduğunu belirtti.

İlimizde bu kapsamda yapılacak proje ve çalışmalara azami ölçüde destek verme gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Pehlivan, "Çocuklarımızın hem fiziksel hem ruhsal hem de zihinsel anlamda gelişimleri için küçük yaşlardan itibaren spora yönlendirilmeleri çok önemli. Sağlıklı nesiller yetiştirmek disiplinli, özverili ve fedakarlıkla çok çalışarak mümkün olur. Jimnastik sporu bu kavramların hepsini içerisinde barındıran, denge, koordinasyon, fiziksel ve ruhsal anlamda çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan en etkili spor dallarından biridir. Bu anlamda küçük sporcularımızı, onlara antrenörlük yapan hocalarımızı ve çocuklarımızın ve gençlerimizin bu spora yönelmelerine imkan sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'müzü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Vali Pehlivan bir süre sohbet ettiği minik sporcularla müsabakalarda başarılar diledi. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Köse, Spor Şube Müdürü Gökhan Köseoğlu ile Jimnastik Antrenörü Fetane Savaş da yer aldı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title