Haberler

SPOR Hikmet Karaman Kitap yazdığım zaman yer yerinden oynar

Güncelleme:

SPOR Hikmet Karaman Kitap yazdığım zaman yer yerinden oynar

Altyapıdan oyuncu yetiştiremiyoruz ki oyuncu gelsin

Yurt dışında çalışabilmem için Avrupa maçına çıkmam lazım

İlyas KAPLANKAYSERİ, (DHA) -

İSTİKBAL Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, teknik direktörlüğü bıraktığı zaman kitap yazacağını belirterek, Kitap yazdığım zaman yer yerinden oynar dedi.

2019-2020 sezonu öncesi ilk etap kampını tamamlayan İstikbal Mobilya Kayserispor'un tecrübeli çalıştırıcısı Karaman, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Taraftarın öneminden bahsederek sözlerine başlayan Karaman, İyi organize olan taraftarımız var. Bu sayının çoğalması gerekiyor. Bu sadece taraftarın elinde değil. Belki de bizim taraftarlardan sorumlu yöneticimizin de daha iyi çalışması ve onlara yardımcı olması gerekiyor. Çünkü işte kapalı kale taraftar grubumuz var. Takımımızdaki beklentinin yüksek olduğunu biliyorum. Ortada ekonomik bir tablo var. Şu anda yeni bir yapılanma dönemindeyiz, çok çalışacağız. Bunun için taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz dedi.

ALTYAPIDAN OYUNCU YETİŞTİREMİYORUZ

DHA'ya yaptığı açıklamada, altyapıdan oyuncu yetiştirilmediğini belirten Karaman, Biz 'altyapıdan oyuncu gelmiyor' diyoruz. Altyapıdan oyuncu yetiştiremiyoruz ki oyuncu gelsin. Bir sürü altyapı oyuncumuz var. İdmana çıkıyorlar ve hepsinin inanılmaz eksiği var. Kalecisinden tut, bütün oyuncusuna kadar biz oraya bu performansa sahip hocaları getirmezsek olmaz. Bursaspor'da teknik direktörlük yaptığım dönemde Enes Ünal'ı ben 16-17 yaşında UEFA maçında oynattım. Bana demediklerini bırakmadılar. Türkiye'de çok oyuncu var. Kayserispor'da da çok oyuncu bulunuyor. 2004-2005'de burada çalışırken İlhan, Kemal, Kamber ve 5-6 kişiyi profesyonel yaptım. Bunlar Kayseri'nin çocukları. Sonra 2018'de yeniden geldim ve bakıyorum ki profesyonel olmuş A takıma girmiş bir tane oyuncu yok. Şimdi yine aldık 3-4 aydır benimle idman yapan 5-6 kişiyi de burada profesyonel yaptım diye konuştu.

YURT DIŞINDA ÇALIŞABİLMEM İÇİN AVRUPA MAÇI OYNAMAM LAZIM

Türk teknik direktörlerinin Avrupa takımlarında görev alabilmesinin sportif başarı ile geleceğini söyleyen Karaman, Benim yurtdışında çalışabilmem için UEFA maçları, Şampiyonlar Ligi'nde oynamam lazım. Orayı oynamadan gidip ilk 10'a giren ya da düşme hattında olan takımların hocalarını kimse almaz. UEFA'da görüyor, takip edebiliyor ve seni alıyor onun dışında çok zor, gidemiyorsun şeklinde konuştu.

KİTAP YAZDIĞIM ZAMAN YER YERİNDEN OYNAR

İleride kitap yazmak gibi düşüncesinin olup olmadığının sorulması üzerine de Karaman, şunları söyledi

Kitap yazmayı kesinlikle düşünüyorum. Kitap yazdığım zaman yer yerinden oynar. Antrenörlüğü bıraktığım zaman kitap yazacağım. Yaşadıklarımı hiç saptırmadan hepsini anlatacağım. Bir biyografi yazacağım.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Karaman Karaman Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title