Haberler

Spor Gazişehir Gaziantep-Hatayspor Maçının Ardından

Spor Gazişehir Gaziantep-Hatayspor maçının ardındanMehmet Altıparmak Galibiyetten başka düşüncemiz yoktuİlhan Palut Bu gün takım kimliğimizden uzaktıkMustafa KANLI GAZİANTEP,(DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'in 21'inci haftasında evinde Hatayspor'u 2-0 yenen Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör...

Spor Gazişehir Gaziantep- Hatayspor maçının ardından

Mehmet Altıparmak Galibiyetten başka düşüncemiz yoktu

İlhan Palut Bu gün takım kimliğimizden uzaktık

Mustafa KANLI GAZİANTEP,(DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'in 21'inci haftasında evinde Hatayspor'u 2-0 yenen Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör Mehmet Altıparmak uzun süre sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyleyen Altıparmak, Çok uzun süredir galip gelemiyorduk. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci yarıya puan olarak çok kötü başlayarak inanılmaz maçlar kaybettik. Ama bu takımın neler yapabileceğini biliyorduk. Eksiklerimiz vardı. Bugün uzun süre sonra tam kadroya yakın bir takımla çıktık. Bizim için önemli olan tek şey kazanmaktı. Galibiyetten başka hiçbir düşüncemiz yoktu. Bütün oyun planımız kazanmak üzerineydi. Maça zaten önde baskı yaparak başladık. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Lig'in en iyi takımına karşı oynadık. Bu anlamda inanılmaz mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ederim. 1-0'ı yakaladıktan sonra üzerimize geleceklerini biliyorduk. Oyuncularımıza galip olduğumuzda berabere ya da yenilgi durumunda neler yapacağımızı söylemiştim. Birkaç tane planımız vardı. İlk yarıda çok güzel bir gol attık. Golün ardından ikinci yarı istediğimiz kıvama geldiler. Maçın son dakikalarında uzun süre kazanamamanın verdiği stresi yaşadık. Neticesinde tek amacımız galip gelmekti bunu da başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum? dedi.

İLHAN PALUT BU GÜN TAKIM KİMLİĞİMİZDEN UZAKTIK

Gazişehir Gaziantep'in maça çok iyi başladığını söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Gazişehir takımı Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamamıştı. Bizim maçı bir final maçı niteliğinde değerlendirdiklerini biliyorduk ve sahaya bunun yansımalarını koydular. Maça çok iyi ve istekli başladılar. Biz kendi oyunumuzun dışındaydık ilk yarı boyunca istediğimiz oyunu hiçbir şekilde yansıtamadık. Çok basit pastalar yapıp ikili mücadelelerde istediğimiz düzeyde değildik. İlk yarı gol yemeden geçmeyi düşünüyorduk ama ilk yarının son dakikalarında gol yedik. İlk yarı oynanan futbola baktığımız zaman hak ettiğimiz bir goldü. İkinci yarı oyunu dengeleyerek rakip kalede görünmeye başladık. Gazişehir takımında kontradan yakaladığı pozisyonlar vardı. Biz de riskler almaya başladık ama pozisyonları değerlendiremedik. Gazişehir'de maçın son anında maçı bitirmesini bildi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Kendi takımıma gelince haftalardır iyi skor iyi mücadele iyi sonuçlarla sağdan ayrılıyorduk. Bugün takımımızın kimliğinden uzaktık, istediğimiz oyun yoktu. Bir takımın böyle günleri olur. Bunu yaşadık önemli olan burada kırmamak ve tekrar eski mücadeleyi ortaya koyarak iyi sonuçları geri dönmek. diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hatayspor Gaziantep DHA Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title