Haberler

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının üçüncü haftası, iki maçla başladı.

Uefa Şampiyonlar Ligi gruplarının üçüncü haftası, iki maçla başladı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında TSİ 19.45'te oynanan Beşiktaş-Sporting Lizbon ve Club Brugge- Manchester City maçları sona erdi.

C Grubu'nda Portekiz'in Sporting Lizbon takımı, Beşiktaş'a konuk olduğu karşılaşmayı 15 ve 27. dakikalarda Sebastian Coates, 44. dakikada penaltıdan Pablo Sarabia ve 89. dakikada Paulinho'nun golleriyle 4-1 kazandı. Siyah-beyazlıların golünü 24. dakikada Cyle Larin kaydetti. Sporting Lizbon'un 3 puana ulaştığı grupta Beşiktaş'ın puanı bulunmuyor.

A Grubu'nda ise İngiltere ekibi Manchester City, deplasmanda Belçika'nın Club Brugge takımını 5-1 yendi. Konuk ekibin gollerini 30. dakikada Joao Cancelo, 43. dakikada penaltıdan ve 84. dakikada Riyad Mahrez, 53. dakikada Kyle Walker, 67. dakikada Cole Palmer attı. Bu sonuçla Manchester City 6 puana yükseldi, Club Brugge ise 4 puanda kaldı.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Club Brugge Manchester Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title