Haberler

Spor Dünyasından '30 Ağustos Zafer Bayramı' Mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri kutlama mesajları yayımladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. Yıl dönümü sebebiyle yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünde, tüm Türk milletinin Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi, şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum."

TFF'NİN MESAJI

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 30 Ağustos mesajı ise şöyle:

"30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu zaferi bize armağan eden başta Cumhuriyetimiz'in kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm dava arkadaşlarını, gazilerimizi ve bağımsızlık mücadelesine katılan bütün kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."

GALATASARAY'IN MESAJI

Galatasaray ise resmi internet sitesinden konuyla alakalı şunları yayınladı:

"Bugün, binlerce kahramanımızın; ulusumuzun birliği, bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını feda ettiği Büyük Taarruz Zaferi'nin 95. Yıl dönümü.

Bu yüzden zaferlerle dolu Türk tarihinde 30 Ağustos'un yeri ve önemi her zaman bambaşka olacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü olarak biz de bu büyük zaferin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz."

FENERBAHÇE'NİN MESAJI

Fenerbahçe de kulübün resmi internet sitesinden şunları paylaştı:

"Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını büyük bir gururla kutluyoruz. Akıttıkları kan ve gösterdikleri büyük özveriyle bizleri tarih boyunca gururlandıracak, devletimizin kuruluşu ve devamlılığında en büyük pay sahibi olan başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz."

FİKRET ORMAN: 30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİ BİRLEŞTİREN BÜYÜK BİR ZAFERDİR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise 30 Ağustos mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından 30 Ağustos Zaferi'nin 95. yılını kutladığımız bugün; milletimiz için gurur ve iftihar günüdür...

İstiklal mücadelemizi başarıya taşıyan, aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zaferi, aynı zamanda milletimizi birleştiren büyük bir zaferdir.

30 Ağustos 1922'de milletimizi zafere ulaştıran birlik-beraberlik ve kardeşlik ruhuydu... 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarken, milletimizin inanç ve kararlılığının her türlü sorunu çözmeye muktedir olduğunu da hatırlatmak isterim.

30 Ağustos'un övünç kaynağımız olmasını sağlayan En Büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarıyla birlikte, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum."

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Hidayet Türkoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title