Haberler

Spor Dünya Motokros Şampiyonası Afyonkarahisar'da

Spor Dünya Motokros Şampiyonası Afyonkarahisar'daSatılmış AKKAŞAFYONKARAHİSAR, (DHA) -CUMHURBAŞKANLIĞI himayesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.

Spor Dünya Motokros Şampiyonası Afyonkarahisar'da

Satılmış AKKAŞAFYONKARAHİSAR, (DHA) -

CUMHURBAŞKANLIĞI himayesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar'da 6- 8 Eylül günlerinde yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası'nın lansmanı Afyonkarahisar Belediyesi'nde yapıldı. Toplantı, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke katıldı.

TMF Başkanı Uçar, ülkenin tanıtımına sağladığı katkı, sportif başarı ve organizasyonun kusursuzluğu dolayısıyla şampiyonanın Cumhurbaşkanlığı himayesine alındığını söyledi. Büyük bir onur ve gurur duyduklarını dile getiren Uçar, Sportif manada bu işin hamallığını yapan biz federasyon çalışanları için çok güzel bir onur oldu. Bir spor organizasyonunun Cumhurbaşkanlığı himayesine alınması ender bir olaydır dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de 6- 8 Eylül'de gerçekleştirilecek organizasyonun kente büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Vali Mustafa Tutulmaz da Afyonkarahisar'da düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası'nın 17. ayağının Cumhurbaşkanlığı himayelerine alındığını söyledi. Afyonkarahisar'ın isminin marka olarak tanıtılmasına yarışmanın büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Vali Tutulmaz, Afyonkarahisar adına büyük bir mutluluk duyuyoruz. Afyonkarahisar artık bu organizasyonla lig atlamıştır. Uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilen ülkemizdeki birkaç vilayetlerden birisiyiz. Bu yıl halkımızdan büyük bir destek bekliyoruz. Bu tür organizasyonlarda halk destek verdikçe sürekli olur diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afyon Eylül DHA Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title