Haberler

Spor denizlispor çıkışını sürdürecek

Güncelleme:

Denizlispor çıkışını sürdürecekDeniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)- SÜPER Lig'de ilk 5 haftayı 8 puanla 5. sırada geçen Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, lig ve kupada iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Denizlispor çıkışını sürdürecek

Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)- SÜPER Lig'de ilk 5 haftayı 8 puanla 5. sırada geçen Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, lig ve kupada iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, takımının ligde verdiği mücadeleden memnun olduğunu belirtti. Oynadıkları her müsabakada oyun kalitelerinin üzerine koyarak ilerlediklerini ifade eden İldiz, "Konyaspor maçı hariç, oynadığımız her karşılaşmadan alnımızın akıyla çıktık. Son oynadığımız Kayserispor maçının 20'nci dakikasından itibaren oyunu forse ettik. Futbol adına sahada güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz hala var. Bunun bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda da ilerleyebildikleri kadar gitmek istediklerini kaydeden İldiz, "Yaklaşık 1.5 sezondur buradayım. Alışık olduğumuz bir sistem vardı. Yavaş yavaş bu sistemi değiştirmeye başladık. Bunun yararlı olduğunu düşünüyorum. Tüm arkadaşlarımız hazır olunca çok daha iyi işler yapacağımıza eminim. Zorlu bir döneme gireceğiz. Her maç çok zor. Kupa maçında Hacettepe ile oynayacağız. Hafta sonu ise Kasımpaşa maçımız var. Biz kupayı da çok ciddiye alıyoruz. Bu haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz" diye konuştu. Ligde cumartesi günü Kasımpaşa ile zorlu bir müsabaka oynayacaklarını anlatan İldiz, "Kasımpaşa maçı oldukça önemli bir karşılaşma. İyi bir kadroları var. Sezona iyi başlayamadılar. Oynadıkları her maçı kazanabilirlerdi. Şanssızlıklar yaşadılar. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Bizim de iyi bir gidişatımız var. Sahamızda kazanarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. İnşallah bu takım onları mahcup etmeyecek" dedi.

KUPADA RAKİP HACETTEPE

Yukatel Denizlispor, yarın Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda 2. Lig ekibi Hacettepespor'a konuk olacak. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.00'te başlayacak. Tek maçlı eleme sistemine göre oynanan bu turda, rakibini normal sürede veya gerekirse uzatmalar ile seri penaltılarda mağlup eden taraf tur atlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title