Haberler

Spor Demir Grup Sivasspor - Çaykur Rizespor Maçının Ardından

Spor Demir Grup Sivasspor - Çaykur Rizespor maçının ardındanİrfan ÖZŞEKER/SİVAS, (DHA)Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Oyun genelinde üstündük ama gene 2 puan kaybettik" dedi.

Spor Demir Grup Sivasspor - Çaykur Rizespor maçının ardından

İrfan ÖZŞEKER/SİVAS, (DHA)

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Oyun genelinde üstündük ama gene 2 puan kaybettik" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Sivasspor bizden daha iyiydi, buradan 1 puan çıkarmak sevindirici" açıklamasını yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Demir Grup Sivasspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan mücadele sonrasında iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

KELEŞ: "OYUNUN GENELİNDE ÜSTÜNDÜK"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktör Hakan Keleş, 1-1 biten karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, "İlk yarı kontrollü oynadık, oyun olarak üstündük. Oyunun genelinde üstündük. İstatistiklerde baktığımızda 20 şut atmışız, 20 korner atmışız. Topla oynama oranımız yüksek ama bir şekilde topu içeri atamadık. Gol pozisyonlarımız da çok var. 10 kişi kaldıktan sonra zaten oyun koptu. Rakibe de o ara pozisyonlar verdik. Gole kadar zaten pozisyonları yoktu. Fakat içeride türlü sıkıntı çekiyoruz. 2 puan gene kaybettik. Artık inşallah bunu telafi etmeye çalışırız" dedi.

BURUK: "1 PUAN SEVİNDİRİCİ"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise, maça iyi başladıklarını ancak sonrasında rakibin etkili olduğunu belirterek, "İlk yarının sonlarına doğru Sivasspor'un daha etkili olduğunu, topa daha çok sahip olduğunu, kalemize daha çok geldiğini söyleyebilirim. İlk yarı bir tane çok net pozisyon verdik. Çok fazla rakip kaleye gidemedik. Maç öncesi planlarımızda daha çok rakip kaleye gitmek vardı ama hücumdaki oyuncularımızın özellikle kendi yeteneklerini sahaya koyamamaları bizi hücumda biraz eksik bıraktı. Bireysel yetenekler bizim için önemliydi. Oyuncuların hızı ve rakip kaleye gitme alışkanlıklarına baktığımızda bunu tam olarak bunu görmedik. İkinci yarı başında Sivasspor daha çok üstümüze geldi.Zaman zaman buna cevap verdik, zaman zaman veremedik. Golü bulduk. Golü bulmak bizim için önemliydi. Golden sonra savunma anlamında mücadele ettik ama oyun anlamında tam olarak kendi istediklerimizi ortaya koyamadık. Rakip kaleye daha etkili, daha net gidebilirdik. İkinci golü bulabilirdik, daha iyi çıksaydık. Rakibin özellikle bizim kaleye baskısı vardı. Hem sağ bek, sol bek öndeki oyuncular, Robinho'nun topla buluşmaları, özellikle kenarlardan çok fazla rakibe pozisyon verdik. Oraya da hamle de yaptık. Şanssız bir gol yedik. Korner pozisyonu bizim için şanssızlıktı. Oyuncumuzun hafif itildiğini düşünüyoruz ama orada 'Var' ile verilen bir karar oldu. Karışıklıktan golü yedik. Haftalardın var kararlarından zaten sıkıntı yaşıyoruz. Geçen haftaki çok daha netti. Biz var olma savaşı veriyoruz ama var olma savaşı biraz zor geçecek gibi görünüyor bizim için. Özellikle Rizespor aleyhine verilen kararların çok objektif olduğunu düşünmüyorum. Ama bir andan da saygı duyuyorum. Hakemlerin elinde böyle bir teknoloji var. Bunu değerlendirip değerlendirememek onların elinde. Biz kararlara uymak zorundayız. Sivasspor bizden daha çok kazanmayı hak eden takımdı. Bize göre daha iyi oynadılar, daha etkililerdi. Buradan 1 puan çıkarmak bizim için sevindirici. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha iyi oynasak maçı kazanabilirdik. Zaman zaman bölünmelerden pozisyon verdik. Sivasspor da maçı kazanabilirdi. Maç öncesi, maç sonrasıyla dostça bir mücadele oldu. Güzel olan da bu dostluğun devam etmesi oldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sivasspor Rizespor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title