Haberler

Spor Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Bursa-Kartepe Etabı Tamamlandı

Spor Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Bursa-Kartepe etabı tamamlandıAlişan KOYUNCU KARTEPE-KOCAELİ(DHA) - Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Bursa-Kartepe etabını Felix Grossschatner birincilikle tamamladı.

Spor Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Bursa- Kartepe etabı tamamlandı

Alişan KOYUNCU KARTEPE-KOCAELİ(DHA) - Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Bursa- Kartepe etabını Felix Grossschatner birincilikle tamamladı. Valerio Conti ikinciliği, Merhawi Kudus ise üçüncülüğü elde etti.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 15836 kilometrelik Bursa- Kartepe etabı tamamlandı. Saat 11.50'de Bursa Heykel Tarihi Valilik Binası önünde verilen startta bisikletçiler Kartepe'ye ulaştı. 55'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Türkiye Turu'nun (Tour Of Turkey) 158.6 kilometrelik Bursa-Kartepe tırmanış etabını Bora Hansgrohe Takımından Felix Grossschartner 4 saat 17 dakika 13 saniye ile kazandı. Etap ikinciliğini Valerio Conti, Merhawi Kudus ise üçüncülüğü elde etti. Felix Grossschartner yarınki Salcano Sakarya-İstanbul etabında Genel Ferdi Klasman birinciliğine yükseldiği için 'Turkuaz Mayoyu' giyecek. Bu sonuçla Avusturyalı sporcu turu kazanma adına büyük bir avantaj elde etmiş oldu. Etapta dereceye giren sporculara ödüllerini Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan verdi. Ödül töreninin ardından organizasyon komitesi podyuma çıkarak şehit askerler için Türk Bayrağı açtı.

SİS VE KAR ETKİLEDİ

Kartepe bölgesinde zaman zaman yağan kar ve sis sonucu etabın kısaltılmasına karar verildi. Finiş yeri zirveden 4 kilometre aşağıdaki Esentepe bölgesine alındı. Bisikletçiler 1300 metredeki finiş alanına gelebilmek çok zorlaşan doğa şartları ile mücadele etmek zorunda kaldı.

55'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın 172.4 kilometrelik Salcano Sakarya- İstanbul etabı ile sona erecek. Tur, startın verildiği Ayasofya Müzesi'nin olduğu Sultanahmet Meydanı'nda saat son bulacak.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Kartepe Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title