Haberler

Spor Binicilikte Engel Atlama Yarışları Rekor Katılımla Başladı

Güncelleme:

Spor Binicilikte engel atlama yarışları rekor katılımla başladıKaan ÜLKER İstanbul,(DHA) -Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle Türkiye kapalı manej katılım rekoru ile başladı.

Spor Binicilikte engel atlama yarışları rekor katılımla başladı

Kaan ÜLKER İstanbul,(DHA) -

Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle Türkiye kapalı manej katılım rekoru ile başladı.

3 ayaktan oluşan organizasyonun ilk etabı 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleşti. Yarışmaların ikinci ayağı 23-24 Şubat 2019, üçüncü ayağı ise 23 -24 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek, finalleri ise 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak.

22 takımın yer aldığı Türkiye'nin en iyi 160 at ve binicisinin Ponny, Biniciler, Yıldızlar, Gençler ve Genç Yetişkin ile Yetişkinler olmak üzere beş ayrı kategoride yarışılan yarışmalarda her kategorinin birincilerine Mazda Türkiye tarafından verilecek özel ödülün yanı sıra son iki yaışta ilk beş dereceyi alan yarışmacılar para ödüllerinin sahibi oldu.

2 gün gerçekleşen engel atlama yarışmalarının, ilk ayağının kazanan takımı ise KOERU oldu.

KOERU Takımı

Burak Azak

Emre Çelikkol

Alin Yazıcı

Ela Civelek

Nazlı Saral

Aslı Aközbek

AKBIYIK KATILIM ŞU AN MAKSİMUMDA

Kemer Country Binicilik Kulübü Sportif Direktörü Atila Akbıyık yaptığı açıklamada, Mazda Jinba İttai 2019 Takımlar Kupası'nı gerçekleştirdik. 3 ayaktan oluşuyor. Nisan ayında da finali koşacağız. Katılım şu an maksimumda. 160'ın üzerinde at koşuyor şu an. 22 takımımız var, çok heyecanlı yarışmalar geçiyor. Her takımımız 6 biniciden oluşuyor. Binicilerimiz hepsine başarılar diliyorum dedi.

ÇELİKKOL GAYET KEYİFLİ MÜSABAKALAR OLUYOR

Yarşmaların ilk etabının kazanan takımın binicilerinden Emre Çelikkol ise yaptığı açıklamada, Şu an hem takım hem de bireysel olarak Mazda müsabakalarını koşuyoruz. Bireysel olarak gayet güzel gidiyor. Aynı zaman da takım olarak da lideriz ve mutluyuz. Gayet keyifli ve güzel müsabakalar oluyor diye konuştu.

Melda Sarıoğlu da müsabakaların heyecanlı geçtiğini ve her binici için güzel geçmesini ümit ettiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atlı Spor Kulübü Kemer Country Türkiye Mazda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title