Haberler

Altınordu'da bir formaya iki aday

Güncelleme:

TFF 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına odaklanan Altınordu'da sarı kart cezalısı Rıdvan'ın yokluğunda formaya iki aday var. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, sağ bekte altyapıdan yetişen Rahmi ve Furkan arasında seçim yapacak.

TFF 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına odaklanan Altınordu'da sarı kart cezalısı Rıdvan'ın yokluğunda formaya iki aday var. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, sağ bekte altyapıdan yetişen Rahmi ve Furkan arasında seçim yapacak. Tecrübeli teknik adam, iki genç oyuncunun hafta içinde antrenmanlarda sergileyeceği performansa göre kararını verecek.

İlk 2 haftada oynanan Ankara Keçiörengücü (D) ve Tuzlaspor maçlarında Rahmi'yi ilk 11'de oynatan Hüseyin Eroğlu, 3'üncü haftadaki İstanbulspor deplasmanının ilk yarısında Furkan'a, ikinci yarısında ise Rahmi'ye görev verdi. Daha sonra oynanan Bursaspor, Gençlerbirliği (D), Denizlispor, Royal Hastanesi Bandırmaspor (D) ve Menemenspor maçlarında ise takıma sonradan katılan Rıdvan görev yaptı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eroğlu Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title