Haberler

Spor Alp Disiplini Fıs Anatolian Cup Palandöken'de Devam Ediyor

Spor Alp Disiplini FIS Anatolian Cup Palandöken'de devam ediyorTurgay İPEK / ERZURUM, (DHA) -TÜRKİYE Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan Alp Disiplini Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Anatolian Cup müsabakaları Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde devam ediyor.

Spor Alp Disiplini FIS Anatolian Cup Palandöken'de devam ediyor

Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA) -

TÜRKİYE Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan Alp Disiplini Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Anatolian Cup müsabakaları Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde devam ediyor.

FIS yarışma takviminde yer alan ve 20 Aralık'ta başlayıp 23 Aralık'ta sona erecek organizasyona Türkiye'nin yanı sıra Hırvatistan, Ermenistan, Arnavutluk, Kosova ve Fas olmak üzere 6 ülke katıldı. Toplam 43 sporcunun mücadele ettiği Anadolu Kupası müsabakalarında sporculara başarılar dileyen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, "20 ve 21 Aralık'ta Slalom yarışları tamamlandı. 22 ve 23 Aralık'ta ise Büyük Slalom yarışları düzenlenecek. Tüm güzelliği ile devam eden müsabakalar oldukça çekişmeli geçiyor. Kayakçılar, dereceye girmek için ellerinden gelen tüm gayreti sarfedince yarışmalar izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor" diye konuştu.

Milli Takım Antrenörü Ersin Beydüz de yaptığı açıklamada, "Yarışmalar toplam 4 gün sürecek. İlk 2 gün slalom, son 2 gün ise büyük slalom olarak yapılacak. Bizimle birlikte 6 ülke katılıyor. Yarışmalar için hava şartları da uygun. Yarışlar Palandöken'in 22 diye adlandırdığımız pistte yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Yarışmaların ilk iki günü üstün bir başarı göstererek iki birincilik elde eden Erzurum Kayak Kulübü sporcusu Sıla Kara (18) ise çok mutlu olduğunu belirtti.

Elde ettiği başarılarını en üst seviyeye çıkarmaya çalıştığını söyleyen Kara, "Dünya yarışmasında en güzel slalom puanımı aldım. Hefedim puanımı daha iyilere taşımak. Yarışlar oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Palandöken Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title