Haberler

Spor 8 Sporcunun Koştuğu Yarışta 18 Hakem Görev Yaptı

BURDUR'da Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gençler Atletizm Yarışmaları'na kızlarda 4, erkeklerde 4 olmak üzere 8 sporcu katılırken, 18 de hakem görev yaptı.

BURDUR'da Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gençler Atletizm Yarışmaları'na kızlarda 4, erkeklerde 4 olmak üzere 8 sporcu katılırken, 18 de hakem görev yaptı.

Burdur'da 8-14 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gazi Atatürk Stadı'nda düzenlenen Gençler Atletizm Yarışmaları yapıldı. Spor Lisesi dışında hiçbir okulun sporcu göndermediği yarışmaya sadece Burdur Spor Lisesi'nden 4 kız, 4 erkek öğrenci olmak üzere 8 sporcu katıldı. Hafta boyunca devam edecek yarışlar kapsamında bugün kızlarda 800, erkeklerde ise 1500 metre koşuları gerçekleştirildi. Yarışmalarda 18 hakem görev yaptı.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Kemal Sever ile Spor Lisesi beden eğitimi öğretmeni Gökhan Çelik tarafından verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Kızlar yarışmasından

Erkekler yarışmasından

Kızlar ödül töreni

Erkekler ödül töreni

Detay

DHA-Spor Burdur tr 2018-10-09 154435

(Tür: Spor) - Madanburdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Burdur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title