Haberler

Spiker Semiha Şahin, öldürülen Emine Bulut'un haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

CNN Türk spikeri Semiha Şahin, eşi tarafından kızının gözünün önünde bıçaklanan Emine Bulut'un haberini sunarken gözyaşlarını tutamadı.

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından öldürülen Emine Bulut'un eşi tarafından boğazından bıçaklandıktan sonraki görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Gündüz kuşağında haber sunan CNN Türk spikeri Semiha Şahin, Emine Bulut'un ölüm haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı.

HABERİ SUNARKEN ZOR ANLAR YAŞADI

Cinayetin anbean kaydedildiği videoda, kızının "Anne lütfen ölme!" feryadına Emine Bulut'un "Ölmek istemiyorum!" diyerek verdiği karşılık yürekleri dağladı. CNN TÜRK Spikeri Semiha Şahin, bu anları aktarırken canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Spiker Semiha Şahin, öldürülen Emine Bulut'un haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı

TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞDU

Çocuğun gözleri önünden öldürülen Emine Bulut'un görüntüleri tüm Türkiye'yi yasa boğarak kısa sürede tepkiler çığ gibi büyüdü. Ünlü isimlerde dahil olmak üzere binlerce kişi Emine Bulut'un ölümüyle ilgili tepkilerini gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü, Menderes Caddesi'ndeki bir kafede, Fedai Baran (43), 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut (38) ve kızı F.B.B. ile buluştu. Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Spiker Semiha Şahin, öldürülen Emine Bulut'un haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Emine Bulut Haberler

500

Yorumlar (50)

vatan:

Kadın, erkeğe Allah ın emanetidir. O yavruyu annesinden ayırdın, Allah ın sana emanetinin canına kıydın. Dua veya beddua etmiyorum çünkü Rabbim in gazabı sen ve senin gibiler için bellidir iğrenç varlık.

71
0
yanıtYanıtla
abdil karakoç:

Olan olmuş ölen ölmüş önemli olan O ünlü isimler ölen kadının kızına sahip çıksınlar okutsunlar ;

12
47
yanıtYanıtla
yok artık:

ne demek olan olmuş bunların olmaması gerek sahip çıkacak olan da devlettir burası çiftlik değilse.

yanıt34
yanıt0
Vatandaş:

Herkes olan olmuş dediği için bu cinayetler işlemeye devam ediyor caydırıcı cezalar yok adam 40 yıl ceza alıyor ama 5 yıldan fazla yatmıyor yazık gerçekten

yanıt27
yanıt1
GÜL ):

Dayanılacak gibi değil. . . . . .

56
0
yanıtYanıtla
ADA:

bu adamı asmazlarsa artık adalete güvenim kalmaz

29
0
yanıtYanıtla
Köylü:

Sen şimdiden güvenmemeye başla, ağırlaştırılmış müebbet alır şüphesiz. Senin verginle de aç karnını 36 sene doyurur. Demedi deme ADA.

yanıt8
yanıt0
VARMIŞ:

Kanunlar hızlı ve etkili olursa, caydırıcı olur. Geç gelen adalet zulüm olur mağdura.

23
0
yanıtYanıtla
abdil karakoç:

Olan olmuş ölen ölmüş önemli olan O ünlü isimler ölen kıza sahip çıksınlar okutsunlar ;

10
12
yanıtYanıtla
VATAN:

İşte burada normalde devletin devreye girmesi gerekir, fakat biz medeti ünlüden zenginden umar olmuşuz. Devlet bu şekilde mağdur olmuş vatandaşına kol kanat gerip rehabilite ederek yaşadığı travmayı unutturmak için tüm imkanlarını kullanmalı, koruyup kollayıp eski hayatından daha nezih ve güvenli bir hayat sunmalıdır, ki devlet baba denmesinin nedeni de budur.

yanıt5
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title